Ce spune lenjeria ta intima despre tine?

Lenjeria intimă cu fundiţe şi volănaşe 

Eşti atât de frumos ”ambalată”, ca un cadou, pe care iubitul tău arde de nerăbdare să îl descopere! Ce transmiţi cu toată drăgălăşenia asta? Faptul că vrei să ai nevoie să fii răsfăţată şi alintată şi mai ales faptul că vrei să fii în pat cu un bărbat adevărat, care să te iniţieze în jocurile erotice.

G String

Eşti o femeie sigură de tine, ştii ce vrei în orice situaţie şi te simţi bine în pielea ta. Eşti genul de femeie care în timpul partidelor de sex este în poziţii de control şi acest rol ţi se potriveşte de minune! 

Boxeri

Deşi unii bărbaţi nu îi consideră o lenjerie intimă potrivită unei femei, asta nu înseamnă că nu pot fi şi sexy. Alege un model din dantelă sau cu volănaşe, pentru a adăuga un plus de senzualitate. Boxerii sunt perfecţi pentru a înfierbânta imaginaţia iubitului tău: arată îndeajuns de multă piele pentru a-l excita dar în acelaşi timp acoperă destul pentru a-l face curios. 

Lenjerie intimă simplă, din bumbac

Acesta este echivalentul mai intim de a-i prmite să te vadă fără machiaj. Lenjeria simplă, din bumbac, este comodă şi fără pretenţii, ceea ce îi arată că eşti destul de relaxată şi stăpână pe tine în prezenţa lui. Până la urmă, nu ai nevoie de dantelă şi imprimeuri ca să te simţi sexy!

Lenjeria ”retro”

Retro însemnând, de fapt, talie înaltă, care, în mod surprinzător a revenit în trend şi arată foarte cool! Acest gen de lenjerie flatează femeile cu forme dar mai ales sigure pe senzualitatea şi feminitatea lor. 

Lenjeria ”statement”

Mesaje haioase? Personaje din desene animate? Imprimeuri psihedelice? Eşti genul de femeie care foloseşte umorul pentru a sparge gheaţa şi care este relaxată în orice situaţie.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.