Ce să NU porți la o nuntă

Sezonul nunților a început și nu știi ce să porți? COSMO îți spune ce piese vestimentare și accesorii să lași neapărat acasă.

Odată cu venirea verii au loc o grămadă de nunți și cel mai probabil și tu ești invitată la cel puțin una. Știm că nu e tocmai ușor să alegi ținuta perfectă, așa că, până revenim cu un articol cu sugestii de ținute, iată ce NU ar trebui să porți la o nuntă.

În primul rând, niciodată să nu porți pantofi noi! Dacă la haine știm de la bun început dacă ne vom simți sau nu bine în ele, pantofii te pot lua prin surprindere. Neapărat mai stai cu pantofii noi prin casă înainte să ieși cu ei! Dacă nu ai timp suficient, cel puțin ia-ți o încălțăminte de schimb comodă la tine.

Învață să mergi pe tocuri

Orice, doar nu alb! Multe mirese țin morțiș să fie singura femeie îmbrăcată în alb, deci nu e deloc o idee bună să apari veselă cu o rochie de aceeași culoare. Cel puțin dacă nu ai chef să ajungi la certuri cu mireasa…

Îmbrăcăminte prea indecentă. Chiar dacă vrei să arăți excelent în poze, încearcă să alegi piese vestimentare cât de cât cuminți. Din nou, mireasa trebuie să fie în centrul atenției, nu sânii tăi. Nu uita ca atunci când alegi o rochie sau fustă mai scurtă să nu fie chiar atât de scurtă încât să ți se vadă… totul atunci când stai pe scaun, dansezi sau urci scări.

Nu îți recomandăm nici bijuteriile zgomotoase. Orice ai face, acestea vor atrage atenția asupra ta în biserică, când e liniște și toată lumea e atentă la miri.

Colanții îți pot afecta sănătatea?

Vom reveni curând cu câteva sugestii de ținute perfecte pentru nuntă! Până atunci, să ții cont de ce să nu porți la o nuntă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.