Ce culori ti se potrivesc in functie de culoarea parului

Dacă vrei să arăți cât mai bine cu putință, îți recomandăm să îți alegi îmbrăcămintea și în funcție de culoarea părului tău.

De obicei, femeile obișnuiesc să își aleagă ținutele în funcție de stilul propriu, de croiala care li se potrivește cel mai bine și de culorile care le plac. Totuși, stiliștii recomandă să luăm în considerare și culoarea părului nostru.Ce spun culorile pe care le porti despre tine?

Astfel, iată ce culori ți se potrivesc în funcție de culoarea părului:

După cum deja știi, negru, alb și gri se potrivesc oricui, deci mergi la sigur cu acestea. De asemenea, dacă ai părul brunet poți purta cam orice culori dorești, dar cele care te vor scoate cu adevărat din anonimat sunt roșu aprins, fucsia, verde lime sau violet aprins.

Dacă ai părul șaten sau castaniu, cel mai bine arată pe tine nuanțele de albastru, verde, galben, maro, bej, portocaliu și roșu.

Cum influenteaza zodia stilul vestimentar

Dacă ai părul roșcat, cel mai bine ți se potrivesc verdele, portocaliul și albastrul. Violetul aprins este perfect dacă vrei să ieși în evidență, la fel și turcoazul. Galbenul, în schimb, cel mai probabil nu ar arăta bine pe tine.

Dacă ai părul blond, poți alege fără grijă culori deschise și nuanțe calde. Îți recomandăm pastelurile, bejul, dar și galben, portocaliu, vișiniu sau orice nuanță de albastru, dacă ai părul blond platinat. În cazul în care părul tău are tente aurii, încearcă roșu aprins.

Dacă ai părul verde/albastru/mov/roz pastel, poți purta atât nuanțe aprinse, cât și pasteluri, în funcție de look-ul dorit. Părului verde și albastru i se potrivesc nunțele de roșu, iar dacă ai părul mov sau roz ai putea alege albastru.

Bineînțeles, ia în considerare și nuanța tenului tău. Astfel, dacă ai tenul deschis la culoare, pastelurile ți se vor potrivi foarte bine, iar culorile tari sunt potrivite mai mult pentru petreceri. Evită să porți doar alb sau gri, vei părea ștearsă.

Ce sa porti atunci cand esti in pana de inspiratie

În cazul în care tenul tău are o tentă rozalie (cel mai des întâlnită la blondele și roșcatele naturale), ar trebui să eviți nuanțele nude și să porți vișiniu, violet aprins sau albastru electric.

Dacă ai tenul închis la culoare, în schimb, ai noroc: ți se potrivesc aproape toate culorile, mai puțin alb simplu, necombinat cu alte culori.

Ține minte! Acestea nu sunt reguli pe care trebuie să le urmezi orbește, ci un simplu ghid care te poate ajuta! Crează-ți propriul stil și experimentează cât mai mult.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise