Ce cred barbatii despre pantofii cu toc

”Cum de nu ți-ai distrus încă gleznele!?” și alte lucruri pe care le gândesc bărbații atunci când vine vorba de pantofii tăi cu toc. 

1. Ce-o să faci dacă trebuie să fugi de o haită de lupi și tu ești pe tocuri? Pe bune, dacă apare o urgență și ai nevoie să o iei la sănătoasa? Dacă e un cutremur și pământul se deschide ca o gaură nesfârșită și tu nu poți să fugi ca să scapi de un asemenea pericol?2. Unii pantofi arată ca niște puzzle-uri complicate. Nu înțeleg exact cum poți să stai încălțată în așa ceva, dar simt nevoia să-ți amintesc că tortura e ilegală de multă vreme. Tocul ăla pare a forma un unghi de 90 de grade cu pământul. Chiar nu pricep cum poți să mergi confortabil în așa ceva. Doar dacă n-ai cumva un master în levitație și nu știu eu.

3. Stai puțin, nu ai deja niște pantofi ca ăștia, doar că pe altă culoare? Chiar nu-mi pot da seama dacă e vorba de un alt model sau de unii pe care îi ai deja, dar pe altă nuanță. DE CE AI ATÂȚIA PANTOFI??

4. Cât costă? Nici măcar nu vreau să știu. Probabil toți pantofii mei puși laolaltă nu fac cât o pereche de-a ta.

5. Idee: dacă pantofii tăi sunt atât de puțin confortabili încât trebuie să-ți iei cu tine o pereche de schimb, de ce nu te încalți de la bun început direct în ăia mai comozi? Așa nu trebuie să-i cari după tine în geantă toată seara.

6. Ah, super. Acum ești mai înaltă decât mine. Nu mă minți. Știu că ți i-ai cumpărat ca să ai cu câțiva centimetri mai mult ca mine. Nu-mi place jocul ăsta. Nu-mi place deloc.

7. Nu fac și pantofi la fel de cool dar cu mai puțin șanse să-ți distrugă degetele după prima purtare? Poate nu cauți unde trebuie. Simt eu că nu cauți unde trebuie.

8. Te-ai supărat pentru am mers la un restaurant mișto și acum te dor picioarele? Nu da vina pe mine. De ce sunt eu de vină? Pentru că am ales prost restaurantul? Da, eu l-am ales, dar nu ți-am ales eu pantofii.

9. Da, înțeleg că sunt frumoși. Dar nu-mi pasă. Ai putea să fii încălțată și în papuci de spital din plastic și probabil mi-ar lua o oră să observ asta.

10. Stai puțin, tocmai am aflat că pantofii cu toc îți fac fundul mai frumos. Gata, acum am înțeles. Pantofii cu toc sunt chiar mișto, pe bune.

Text de Frank Kobola pentru www.cosmopolitan.com

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise