Ce costume de baie se poartă în vara 2016?

By  | 

Alegerea unui costum de baie poate fi dificilă, mai ales dacă vrei ca acesta să fie atât confortabil, cât și în tendințe. Iată propunerile COSMO.

Vara se apropie cu pași repezi și ar trebui să cumperi cât mai din timp un costum de baie nou! Din fericire, oferta de costume de baie este foarte variată, iar colecțiile noi nu întârzie să apară.

Ce costum de baie ti se potriveste?

Ce costume de baie se poartă în vara 2016?

Anul acesta, se poartă, într-un cuvânt, costumele de baie deosebite. Uită de cele simple, într-o singură culoare – acum este momentul să întorci capete pe plajă și la piscină!

Alege un costum de baie cu un imprimeu colorat, cu modele florale sau geometrice, precum cele create de Aubade sau noua linie de costume de baie Antigel by Lise Charmel (le găsești în magazinul Pure Lingerie.

Invata sa pozezi in costum de baie

Mai jos găsești câteva dintre produsele Aubade:

Noua colecție include și piese monocrome, dar la fel de interesante, precum poți vedea mai jos:

Despre colecția Antigel by Lise Charmel ce părere ai? Costumele de baie cu splash-uri sunt preferatele noastre!

Dacă îți plac costumele de baie inspirate din anii ’50, ți le recomandăm pe cele de la Seven Sins. Păstrând linia modernă la slip, partea de sus a costumelor de baie din două piese este marcată de inspirația retro, prin sutiene cu buline, dungi, imprimeuri florale sau asocieri cromatice contrastante.

De asemenea, poți alege și costume de baie întregi, dar și pareo elegante, pe care le poți purta până la plajă sau la o terasă.

Mai jos găsești câteva dintre produsele Seven Sins:

Preferi, totuși, costume de baie mai puțin îndrăznețe? În cazul acesta, alege unul întreg, dar cu decupaje, unul cu volănașe sau unul realizat dintr-un material deosebit, dar într-o culoare mai puțin puternică.

Îți recomandăm în acest sens costumele de baie din noua colecție Oysho, pe care le poți admira mai jos:

Care sunt costumele tale de baie preferate din sugestiile noastre?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *