Ce costume de baie se poarta in vara 2011

By  | 

Tribal sau animal print

Roar! Daca vrei sa iesi in evidenta pe plaja cauta combinatiile inedite, cu pattern-uri tribale asa cum propune designerul englez Holly Fulton sau animal print propus de Massimo Rebecchi. Pentru un look rock, alege o pereche de ochelari negri, stil Ray Ban.

Bretele

Michale Kors aduce o noua viziune asupra cosumelor de baie sportive: bretelele din piele. Ferragamo ne arata si cum pot fi purtate costumele de baie cu multe bretele, cu o fusta lunga pentru un look romantic.

Retro

Marc Jacobs propune un tip de costum retro intreg, insa daca vrei sa arati ceva piele, poti alege un model in stilul Nanette Lepore, cu un slip cu talie inalta.

Motive florale

Flori, multe flori. Daca pielea ta a capatat putin bronz, un costum alb, cu flori mici precum cel imaginat de designerul spaniol Guillermina Baeza iti va pune cu siguranta pielea in evidenta.

Dungi

Accesoriile sunt si ele importante pentru a completa tinuta de plaja. Un detaliu hippie prins in par sau o palarie vor da un plus de stil costumului de baie ales.

Buline

Formele geometrice sunt un trend al verii 2011. Dimensiunea bulinelor tine de preferinte. D&G a preferat sa aduca in colectie cercuri mari pentru costume de baie cu aer vintage.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *