Carourile și câteva tipsuri despre cum ar trebui să le porți

Iată câteva idei despre ceea ce înseamnă imprimeul și despre cum ar trebui să se regăsească cel puțin o piesă în carouri la tine în garderobă, din care să realizezi o ținută super spectacol.

Tartanul este asociat în special cu Scoția. “Scottish kilts” aproape întotdeauna au modele tartan. Tartanul este adesea numit “carouri” în America de Nord, dar în Scoția, o căptuseală este o panză de tartan slăbită peste umăr ca un accesoriu „kilt” sau o pătură obisnuită, cum ar fi una pe pat.În epocile victoriene și edwardene, articolele de îmbrăcăminte învelite în tartan au fost prezentate în cataloagele de modă. Pană atunci, tartanul s-a mutat de la a fi în principal o componentă a îmbrăcăminții bărbatilor în a deveni o parte importantă a modei femeilor. Ca urmare a asocierii sale cu aristocrația și militarii britanici, tartanul a dezvoltat un aer de demnitate și exclusivitate.

Tartanul a reînviat în utilizarea lui în punk. La sfârșitul anilor ’70, muzica punk a fost o modalitate pentru tinerii din Insulele Britanice de a-și exprima nemulțumirea fată de clasa dominantă. Utilizarea neortodoxă a tartanului, care a fost asociată de mult timp cu autoritatea și cu gentilitatea, a fost considerată atunci expresia nemulțumirii fată de societatea modernă. În acest fel, tartanul, purtat neconvențional, a devenit un simbol anti-instituție.

Că tot suntem în sezonul de toamnă-iarnă, noi îți oferim câteva sugestii despre cum ai putea purta carourile:

 

Citește și: Bereta, un Must-have

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.