Cămașa de damă Sânziana by Braiconf lansată de Ziua Iei Românești

Cu ocazia Zilei Iei Româneşti, Braiconf a lansat pe 24 iunie cămașa de damă Sânziana, inspirată din tradiţionala ie românească. Cămaşa este creată în fabrica din Brăila și conţine elemente tradiţionale româneşti brodate şi cusături lejere, feminine. Cămașa, adresată femeilor, este realizată din bumbac de calitate superioară innobilată cu broderii cu motive folclorice tricolore  regăsite pe guler și manșete.

Ia românească a căpătat din ce în ce mai multă atenţie în ultimul timp, fiind una din inspiraţiile multor designeri faimoşi din ţară sau de peste hotare. Modelele şi culorile broderiilor diferă de la o zonă la alta în România, fiecare având o semnificaţie specială. Ia este considerată un monument al tradiţiilor puternice româneşti, fiind unul dintre reperele culturii noastre. Pe lângă acest lucru, ia este unul din elementele care ne introduce nu numai în domeniul artei, ci şi al istoriei. Braiconf duce tradiţia mai departe şi o adaptează timpurilor noastre, broderiile fiind aplicate pe cămăşi moderne şi feminine.Sărbătoarea Sânzienelor este o sărbătoare a iubirii cu originea intr-un cult solar stravechi de origine geto-dacă, o sărbătoare cinstită cu veselie, voie bună și sufletul deschis.

Cămașa de damă Sânziana are preţul de 239 lei şi este disponibilă în magazinul din ParkLake Shopping Center București si pe cel online.

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani. Braiconf deține o rețea de 16 magazine în România în orașe precum: București, Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Timișoara.

Citeşte şi: Vamos a la playa cu Braiconf

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.