Cămaşa Braiconf de 1 Decembrie

La 99 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie, Braiconf lanseaza, pentru a treia oara cu aceasta ocazie istorica, un nou model de camasa in editie limitata.

Modelul broderiei pentru care au optat designerii Braiconf anul acesta reprezinta  un element ancestral de forta: coarnele berbecului, unul din cele mai vechi elemente de ornamentica, avand multiple semnificatii. In anumite zone din Romania, coarnele berbecului sunt inscriptionate pe stalpii caselor, se regasesc in broderia iei sau a fotelor. Coarnele berbecului apar frecvent ca tema in picturile suprarealiste ale lui Dali si Picasso.Coarnele berbecului reprezinta forta si victorie, celebrarea vietii. Simbolul inseamna si un nou inceput, eternal renastere a vietii, avand puterea de a schimba si a echilibra energiile.

Cămaşa omagiu de 1 Decembrie a fost creata in fabrica braileana, in varianta feminina si masculina.

Camasa este disponibilă în magazinele  Braiconf din Pitesti, Iasi, Galati, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta si Bucuresti.

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.