Cadouri seducatoare de la Tie-Me-Up

By  | 

In editii limitate, am creat mici bijuterii pentru par, un rasfat de modele si culori, din matase naturala, care poarta in imprimeu semnatura marilor designeri de moda.

Colectiile noastre de sarbatori adauga tinutei acel ceva irezistibil care atrage privirile si sunt dedicate femeilor care stiu sa experimenteze, sa se reinventeze si sa se joace elegant.

Funditele, headband-urile, fundele duble cu buline mici, in culori delicioase cocoa milk si red poppy din colectia Pretty Woman vor aduce zambetul oricarei femei intr-o dimineata intunecata de iarna.

Extravagante si sofisticate, pentru o tinuta de seara, cravatele si papioanele din matase Valentino, pictate cu tuse puternice florale in albastru nocturn, restituie celei care le poarta ametitoarea putere a seductiei.

Purtate cu jeansii preferati, accesoriile de par cu desen polo, semnate de Mario Capra pe nuante de purple, rosu corai si tobacco-coniac, sunt alegerea perfecta pentru un look incredibil college style.

Cadouri fashion, unice, care dau dependenta prin libertatea mangaietoare in care infasoara parul, accesoriile Tie-Me-Up vor seduce orice femeie careia i le vei darui.

Accesoriile Tie-Me-Up pot fi gasite in magazinul online propriu www.tiemeup.ro, www.mycloset.ro, www.fashionlab.ro si in saloanele de infrumusetare Oksana Russian Hair and Beauty Salon, Institutul de infrumusetare My Center, Blues Line Beauty Center, Salon Yvonne, Salon Vogue, Sunshine Club Luxury Spa & Salon Evidence.

  • Tie-Me-Up este un brand romanesc care apartine grupului Zet Communications & Media. Produsele sunt lucrate in Romania, in serii unice, limitate si sunt finisate manual.

Comments

comments

1 Comment

  1. carmi

    27 septembrie, 2017 at 11:30

    Intr-adevar un cadou inspirat si potrivit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *