Cadouri pentru Crăciun de inspiratie daneză

În plin sezon al Sărbătorilor de Iarnă suntem în căutare de idei de cadouri care pe lângă stil şi spirit de sărbătoare să ofere şi versalitate şi calitate. Rădăcinile scandinave ale brandului ECCO ne inspiră în acest sezon în alegerea cadourilor ideale: design unic, funcţionalitate intuitivă, calitate excepţională, utilitate şi durabilitate deosebită. 

Fabricate din piele premium accesoriile din colecţia ECCO IOLA oferă stil şi versatilitate, dar şi opţiuni variate de purtare, atât ca portmoneu cât şi ca un clutch, ceea ce le face ideale pentru petrecerile de Crăciun sau Revelion.Fabricate din piele naturală, portmoneele ECCO IOLA reflectă eleganţă şi lux. Sunt perfect dimensionate pentru a păstra lucrurile esenţiale, au un interior bine organizat şi o căptuşeală durabilă, cu proprietăţi de respingere a apei.

Versatilitatea genţilor ECCO SP 3 vine din aspectul luxos al pielii care oferă astfel un stil adecvat pentru orice ocazie, adaptându-se cu uşurinţă oricărei ţinute, fie că este vorba despre o ţinută casual sau una de sărbătoare.

Cu un design minimalist, rucsacurile ECCO SP 3 Mini reprezintă cadoul ideal pentru femeile ce au un stil de viaţă activ. Realizate din piele naturală cu aspect lucios, pot fi purtate în diferite moduri, datorită baretelor detaşabile şi reglabile.

Colecţia de accesorii se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti,          Cluj-Napoca,Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşovşi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.