Brandul de orologerie Orient Star lansează două noi modele de ceasuri

Brandul de orologerie Orient Star adaugă două noi modele în portofoliul său. Ceasurile Semi Skeleton și Mechanical Moonphase fac parte din colecția Classics a labelului și urmează direcțiile signature ale casei, îmbinând mecanismele precise create in-house cu un fler estetic aparte.

Ambele noi modele încorporează sistemul Calibre 7 care garantează acuratețe maximă în urmărirea fiecărei secunde, creat de experții Orient Star din Japonia – o fuziune între tehnic și estetic care bifează precizia și frumusețea simultan.Vizibil prin partea din spate a ceasurilor, sistemul Calibre F7 este șlefuit prin tehnici speciale care implică diamante, ceea ce îi oferă o strălucire aparte, care reflectă lumina. Un contrast inedit de culoare este creat prin intermediul unor detalii precum șuruburile vopsite în albastru electric în tandem cu oțelul inoxidabil placat cu aur galben și un rubin artificial.

Noul Orient Star Semi Skeleton vine sub forma unui cadran de 40 de milimetri creat din oțel inoxidabil și o curea realizată manual din piele de crocodil. Designul include un trio de texturi prezente pe cadran – cifre romane, ace sculptate manual și iconicul semi-schelet, o mică fereastră care oferă o privire discretă către mecanismul din interior. Toate acestea sunt încapsulate în sticlă curbată din safir, care garantează siguranță, dar și un look cât se poate de elegant.

Ceasul Orient Star Semi Skeleton este disponibil în trei variante de culori – oțel inoxidabil cu cadran alb și curea din piele neagră, oțel inoxidabil cu cadran albastru și curea din piele albastră sau oțel inoxidabil placat cu aur galben, cu cadran crem și curea din piele maro.

Modelul Orient Star Mechnical Moonphase are la bază mecanismul Calibre F7X62 creat in-house, care reflectă o realizare excepțională pe planul orologeriei: îmbinarea dintre un indicator pentru rezerva de energie, o fereastră tip semi-schelet și o funcție moonphase (care indică fazele lunii), toate găzduite într-un cadran de 41 de milimetri.

Detaliile de design includ un trio de texturi, cadrane tridimensionale suprapuse, ace sculptate manual și cristal de safir dublu curbat. Un disc ce indică fazele lunii stă la baza cadranului, oferind modelului un aer de eleganță aparte.

Ceasul Orient Star Mechanical Moonphase este disponibil în variant din oțel inoxidabil cu cadran alb, ace albastre și curea din piele neagră, sau versiunea din oțel inoxidabil cu cadran bleumarin și curea din piele asortată.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.