Braiconf lansează o colecție capsulă împreună cu Ovidiu Buta

Echipa Braiconf a colaborat împreună cu stilistul internațional Ovidiu Buta la realizarea unei serii în ediție limitată.

Ovidiu Buta a gândit modele care să se potrivească tuturor tipologiilor și stilurilor și care să poată fi accesorizate ușor, în orice situație: o colecție practică, la crearea căreia Ovidiu s-a implicat de la alegerea țesăturilor și până la conceptul ședinței foto.Capsula Braiconf X Ovidiu Buta înseamnă “7 cămăși pentru 7 zile”. Trei dintre ele sunt un omagiu adus cămășilor cu imprimeu caleidoscop din anii ’70. O altă cămașă are broderie cu fir coupe, de inspirație Hawaii, cu dansatoare Hula. Celelate trei sunt din țesătură non iron, uni, una roz, una bleu și una albă, cămașa clasică albă with a twist of Mr. Buta.

Prețul unei cămăși imprimate este de 299 de Lei și al unei cămăși uni, de 249 de Lei. Capsula Braiconf X Ovidiu Buta poate fi achiziționată din magazinele Braiconf și online, de pe http://www.braiconf.ro.

“Întotdeauna am susținut ideea că o cămașă bine aleasă poate modifica radical atât ținuta, cât și starea ta de spirit. Este și logic: arăți bine, te simți bine. Iar această mini colecție își dorește exact acest lucru: să te binedispună cu printurile ei neașteptate, să te ajute să creezi cu ușurință ținute atât casual, cât și elegante, pe scurt, să te facă să te simți TU – bărbatul pentru care moda nu este nicio mare necunoscută, nicio aventură, ci doar un prieten bun.” – Ovidiu Buta.

The making of Braiconf X Ovidiu Buta:

Fotograf: Oltin Dogaru

Model: Marian Drăgan

Make Up: Alexandra Crăescu

Hair: Javier Vergara

Ședința foto a fost realizată în spațiul intercultural experimental HALUCINARIUM Loft.

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani. Braiconf deține o rețea de 17 magazine în România în orașe precum: București, Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Iași și Timișoara. În fabrica de la Brăila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton în industria textilă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.