Bijuteriile Thomas Sabo se lanseaza in Romania

By  | 

Thomas Sabo, unul dintre cele mai recunoscute și de succes branduri din nișa bijuteriilor din argint, se lansează și în România.

Disponibil în magazinele Be in time și pe bb-shop.ro, Thomas Sabo aduce o colecție de bijuterii formată din cercei, brățări, inele, coliere, mărgele și pandantive din argint 925, zirconiu, cuarț, spinel sintetic, acvamarin, onix, corindon sintetic, sidef, coral, chihlimbar reconstruit și perle de cultură, de apă dulce.

Colecția Thomas Sabo Karma Beads, lansată în 2014, transmite energie pozitiva, joie de vivre, bucurie și inspirație pentru un stil personal. Prin intermediul pandantivului „Wheel of Karma”, realizat cu deosebită măiestrie, a celor 12 pandantive Karma și a peste 130 de margele Karma Beads, este acum posibil să realizați o bijuterie unică.

Thomas Sabo și-a câștigat renumele mondial grație atenției pe care o oferă detaliilor, trendurilor curente și designurilor extravagante, precum și celor mai exigente cerințe în ceea ce privește calitatea produselor. Creațiile expresive și reprezentative brandului au dat naștere unui adevărat cult Thomas Sabo, iar universul său a inspirat oameni de pe toate cele cinci continente.

Gama de produse de peste 2000 de creații Thomas Sabo este prezentă în aproximativ 300 de magazine din întreaga lume, iar acum te poți bucura și tu de ea!

Mai jos găsești o galerie foto cu noile Karma Beads:

Iar mai jos poți admira bijuteriile Wheel of Karma:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *