Ghid de shopping. Cele mai cool bijuterii

By  | 

Am pregătit pentru tine un ghid de shopping pentru a te ajuta să alegi cele mai cool bijuterii vara aceasta.

În cazul în care aveai nevoie de motive în plus pentru a-ți cumpăra bijuterii noi pentru sezonul cald, am ales pentru tine cele mai simpatice, haioase, vesele, elegante, prețioase, colorate sau strălucitoare inele, coliere, brățări și cercei pe care le-am găsit. Cu alte cuvinte, bijuterii pentru toate gusturile!

Pentru început, Luxury Gifts îți propune o selecție de bijuterii pline de viață și de culoare. Poate că Ziua Copilului a trecut, dar asta nu înseamnă că nu mai putem purta accesorii care să ne aducă aminte de copilărie, nu-i așa?

Buburuzele, bufnițele, fluturașii, ursuleții, pisicuțele și celelalte animăluțe, fructe sau obiecte îți vor completa și anima ținutele de zi și de seară. Metalele nobile se îmbină perfect cu strălucirea cristalelor Swarovski și cu frumusețea și naturalețea pietrelor semiprețioase, pentru ca bijuteriile să nu treacă neobservate. În iunie, dă-ți voie să strălucești în cel mai candid mod posibil!

Dacă acestea nu sunt destul de vesele și colorate pentru tine, atunci ar trebui să alegi unul din noile inele de silicon în culori fosforescente ANARCHIK.

Fiecare dintre cele 4 nuanțe de vară (portocaliu, verde, galben și roz) pot fi combinate perfect cu oricare dintre cele 9 tipuri de pietre prețioase: diamante naturale de 0,05 sau 0,10 carate sau una dintre celelalte pietre pretioase din gama Anarchik: diamant negru, diamant brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist.

5 motive sa cumperi bijuterii vintage

În cazul în care cauți ceva mai elegant, alege bijuteriile Preciosa. Aniversând un an de existență de piața româneascp, concept store-ul Preciosa reunește o selecție amplă de bijuterii elegante (cercei, inele, coliere, pandantive, brățări, accesorii pentru mirese), accesorii dedicate bărbaților, obiecte decorative ce pot deveni cadourile ideale pentru o zi de naștere, o cununie civilă, o nuntă, un botez sau un simplu prilej de răsfaț.

O altă sugestie a noastră o reprezintă bijuteriile din noua colecție de vară de la Pandora. Noile creaţii finisate manual,  dedicate  anotimpului  vacanţelor,  sclipesc  în  culorile  mării  limpezi  şi ale cerului  senin.  Pietre  strălucitoare  transparente,  verzi  sau  albastre  împodobesc bijuterii din argint şi aur, care îmbină perfect meşteşugul tradiţional cu materiale de cea mai bună calitate.

Distracție plăcută la shopping, fetelor!

Comments

comments