Bianca Popp, colecția primavară/vară 2018  – Jocul  contrastelor

La fel ca și această primăvară care ne surprinde cu vreme oscliantă, noua colecție a Biancăi Popp, cea pentru sezonul în curs, este bazată pe contraste.

Piesele construite în linii arhitecturale disciplinate sunt alternate cu cele fluide, nesupuse, care capătă noi forme cu fiecare mișcare a purtătoarei. Spatele gol, descoperit la o privire de ansamblu asupra unei rochii, bluze sau salopete, echilibrează  sobrietatea cu ajutorul unei doze de vulnerabilitate.Asimetriile se numără  de asemenea printre laitmotivele colecției – un umăr dezgolit face pereche cu un picior lăsat la vedere grație fustei decupate în partea opusă , o rochie este compusă din bucăți de material suprapuse care creează impresia unei fuste din mai multe straturi, mânecile supradimensionate ale unui top compensează pentru tivul scurt la nivelul abdomenului.

Culorile neutre sunt mesagerul unui proces de reconstrucție în plină desfășurare.  “Colecția Pipe Dreams este despre permeabilitatea emoțiilor, despre conectivitate și despre adaptare.”, spune designerul Bianca Popp. “Emoții profunde își încheie ciclul de hibernare și sunt confruntate cu decizii tăioase, absolut necesar a fi luate pentru ca fiecare dintre noi să evolueze. Răspunsul la întrebarea stringenăa „De fapt, cine sunt eu și ce fac aici?” este iminent.”

Colecția Pipe Dreams poate fi achiziționată din magazinul online Bianca Popp: www.biancapopp.com/shop/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.