Beyonce ne arată abdomenul tonifiat într-un crop top Ivy Park

În ultimele postări de pe contul său de Instragram, Beyonce își încântă publicul cu apariții din ce în ce mai stylish și mai excentrice. În cea mai mare parte, Beyonce pune foarte mult accent pe șolduri ca fiind un accesoriu de bază într-o ținută, iar în acest weekend ne-a prezentat revenirea unui stil ușor și confortabil de viață.   

Topknot” pare a fi versiunea 2017 a părului, fiind cât mai vizibil folosit și în rândul vedetelor, și nu doar în casă sau mergând la cumpărături. Poate reda stilului tău un aer murdar, fresh sau elegant în funcție de cum îl stilizezi. Pe lângă acest lucru, coafura este și la îndemână, dat fiind că durează 1 minut.Evident că Beyonce ține cont de detalii, iar echilibrul dintre elegant și murdar pe care l-a definit în acest outfit, ne dovedește încă o dată că perfectionismul este la mama lui acasă. La nivel de hairstyling, aceasta a ales să lase să curgă din nod, câteva fire de păr în forma unor cârlige.

În același timp valurile de păr care ies din nod alături de un volum perfect, ne arată că cea mai bună metodă de a reuși un nod de așa natură este să o faci cu o atitudine dezordonată.

Citește și: Beyonce, prima apariție pe covorul roșu de la naștere

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.