Behind The Scenes: The New Generation – TommyXLewis

TommyXLewis toamnă/iarnă 2018 este prima colecție colaborativă dintre brandul american Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton, cvadruplul Campion Mondial de Formula 1.

„Lewis este curajos în tot ce face, de la curse, la sporturi extreme și până la modă,” a declarat Tommy Hilfiger. „Această colecție este ceva foarte nou în departamentul hainelor pentru bărbați și, în același timp, omagiază ADN-ul brandului.”

TommyXLewis îmbrățișează rădăcinile sportswear ale brandului, inspirându-se din stilul clasic american, peste care Lewis Hamilton își pune amprenta.

În noua ediție COSMOPOLITAN MAN, trei artiști ai noii generații, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden, îmbracă piese din colecția TommyXLewis, într-un pictorial realizat de Amir Doboș și fotografiat de Tibi Clenci.

Alex, Lino și Mario poartă piesele din colecția TommyXLewis cu siguranță și atitudine, și te provoacă și pe tine să faci la fel. Mizează pe accente grafice vibrante și asumă-ți atitudinea de învingător.

Îndrăznește să suprapui elemente sporty și carouri pentru a crea un efect cât se poate de cool.

Colecția TommyXLewis este disponibilă în magazinele selecționate Tommy Hilfiger din România.

Mai jos, poți arunca o privire behind the scenes la shooting-ul pentru pictorialul pe care îl găsești în întregime în cel mai nou număr COSMOPOLITAN MAN de pe piață.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.