Balenciaga în 2018 cu colecții mixte

Schimbări peste schimbări în modă. De la mesaje imprimate în colecție până la încetarea și chiar oprirea hărțuirii sau agresiunii verbale în rândul tinerilor.

Cel mai recent brand în urma lui Gucci, DSquared2, Bottega Veneta, Vetements, Burberry sau recent JW Anderson este Balenciaga.
Brandul va combina colecțiile de bărbati și femei pentru prima dată, începând cu colecția de toamnă / iarnă ‘2018. De asemenea, va fi prezentată în ianuarie și pre-colecția bărbați ‘2018. 

Directorul creativ, Demna Gvasalia a reinterpretat cu succes linia de îmbrăcăminte în primăvara anului ‘2017, cu inspirație Cristóbal Balenciaga – și mai de success a fost faptul că a terminat o haină pe care Cristóbal o începuse.
În 2016 a deschis show-ul cu piesa respectivă, în speță se observă în detaliu că linia de bărbați a fost exploatată din ce în ce mai mult, fapt pentru care se poate spune că pentru 2018 linia completă a pornit de la bărbați la copii. Un exemplu de urmat chiar și de Acne Studios în timpul săptămânii Haute Couture din Paris combinând aceleași idealuri într-o colecție fericită.

Este de fapt o mișcare bună în industrie. Sunt câteva motive pentru care conceptul prinde la public, de pildă cel financiar. Un alt motiv este identitatea colecției sau presiunea scăzută în ceea ce privește livrarea hainelor într-un număr cât mai mare  și într-un timp cât mai scurt.

 

Citește și: Tendințe și despre ce se va purta în 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.