Back to blue. Cu noua colecţie LEVI’S® x JUSTINTIMBERLAKE

În această toamnă, LEVI’S® şi Justin Timberlakeîţi propun o călătorie în timp, în vremurile de glorie ale denimului clasic, în perioada retro-cool a anilor ’80 şi ’90. Descoperă acum, noua colecţie LEVI’S® x Justin Timberlake – Fresh Leaves alcătuită din 20 de itemuri, pentru toamnă-iarnă 2018!

Jeans-ul este un item care nu se va demoda niciodată şi care îţi va acorda libertatea de care ai nevoie pentru a compune orice outfit dorit. Iar când spui LEVI’S este imposibil să nu te gândeşti la denim şi, nu în ultimul rând, la stilul clasic american, care îţi conferă un aer cool şi relaxant.

Colecţia de toamnă-iarnă, LEVI’S este inspirată din zona street-wear — grafismele artistice, blugii tăiaţi şi logo-urile, ne reamintesc de cele mai cool ţinute ale anilor ‘80 şi ‘90.

Dacă ar fi să găsim un apelativ potrivit care să definească această colecţie, probabil că acela ar fi „diversitate”. De ce? „Este vorba despre autenticitate şi nostalgie şi despre a crea o conexiune într-un mod familiar şi la nivel emoţional, în timp ce ne încărcăm cu energia creată de trend-urile momentului, ce vin cu o puternică influenţă a stilurilor de stradă şi sport ale anilor ’90”, a declarat Karyn Hillman, directorul de producţie al LEVI’S.

Inovaţii 2018, marca LEVI’S®

Vibraţiile street-wear domină sezonul actual, aşa că o pereche de blugi care să pună în valoare silueta, dar şi încălţămintea cool, sunt un must have.

  • Modelul Hi-Ball Roll este tăiat, iar la bază se îngustează pe picior şi este întors — o premieră pentru LEVI’S.
  • Caracteristica Lo-Ball prezintă o cusătură în interior, oferind modelului taper un extra material pentru o mai bună aşezare a blugului pe gleznă.
  • Ambele caracteristici aparţin stilului de stradă şi au un red tap surpradimensionat şi un petic pe spate.

AFTERHOURS

Dacă vrei să fugi de la orele de curs, măcar fă-o cu stil şi cu atitudine! Adaugă în completarea look-ului tău, o cămaşă cadrilată largă şi un accesoriu cu logo care să facă vizibil, preferinţele tale muzicale.

PS: #JustinYOUROCK

OFFICE VIBES

Cine a spus că un look creativ nu poate fi suficient de serios pentru birou? Dacă dress code-ul companiei îţi permite, încearcă să aduci în prim-plan noţiunea de „back to 90s” într-o manieră modernă.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de toamnă Cosmopolitan Man.

Citeşte şi: Levi’s a a lansat o colecție în colaborare cu Justin Timberlake

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.