Audrey Hepbun, o lectie de stil GALERIE FOTO

Stilul vestimentar adoptat de Audrey Hepburn, unul dintre style icon-urile memorabile ale secolului trecut, este la fel de impresionant şi astăzi. Tocmai din acest motiv ne-am hotărât să vă impărtăşim câteva creaţii ale designerilor români inspirate de stilul acesteia, care să vă îndemne şi pe voi în a vă defini stilul personal sau pentru a vă servi drept inspiraţie atunci când aveţi nevoie.

Ţinutele au fost create pentru un eveniment special, Soirees de la mode, ediţia a XIVa, de designerii : Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu, Norina Stoica, La Chatterie, R’Ias Couture şi Rozalia Bot. 

SOIREES DE LA MODE este gândit ca o stare de graţie, înafara regulilor şi constrângerilor, un omagiu, o expunere personalizată intens, o dăruire a unor oameni speciali, prin ceea ce ştiu ei să facă cel mai bine – creaţiile lor, către ceilalti. E generozitate şi libertate, în stare pură. E pasiune şi plăcere oferită tuturor. E bucurie comună.” a declarat Alin Gălăţescu, Director General AVANPREMIERE, organizator SOIREES DE LA MODE

Te lăsăm în continuare să te delectezi cu cele mai frumoase ţinute în stilul lui Audrey Hepburn, cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani, aşa cum a fost numită ea de curând!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.