Au fost creati jeansii parfumati

 

Compania portugheză Salsa speră să împrospăteze sifonierele din toată lumea cu noua colecţie de jeansi parfumaţi. Pantalonii vin în cinci nuanţe neon – albastru, roz, verde, portocaliu şi galben şi fiecare are un miros diferit, astfel: pantalonii albaştri miros a afine, cei roz a căpşuni, cei verzi a mere, cei portocalii de portocală, bineînţeles, iar cei galbeni de lămâie.

O pereche de astfel de pantaloni costă în jur de 69 de euro, însă mirosul durează până la 20 de spălări, ceea ce ar însemna că pot fi purtaţi timp de 140 de zile, dacă sunt spălaţi săptămânal.
 
Dar cum a reuşit compania să creeze pantaloni parfumaţi? Ei bine, aceştia au microcapsule încorporate în material (care este un amestec de bumbac şi elestan). Datorită tehnologiei inovatoare, aceste capsule eliberează treptat parfumul, motiv pentru care acesta durează atât de mult timp.

Întrebându-ne dacă hainele parfumate direct din fabrică ar avea succes pe viitor, ne-am gândit la îmbrăcăminte de firmă parfumată corespunzător. Ce ai spune de o bluză Chanel care să miroasă, bineînţeles, a celebrul Chanel no. 9? Sună interesant, nu?

Totuşi, dacă nu îţi plac culorile pastelate ale acestor pantaloni, ce amintesc de guma de mestecat, poţi oricând să îţi parfumezi hainele cu un spray de corp sau sa torni 2-3 picături din parfumul preferat în apa în care ţii haina respectivă câteva minute.

Urmăreşte clipul de mai jos pentru a vedea cum arată jeansii parfumaţi!

Tu ţi-ai dori o astfel de pereche?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.