Astro-fashion: stilul tau in functie de zodie

Berbec (Victoria Beckham şi Keira Knightley) 

Trăsăturile femeii-berbec: vrei să faci totul ca o profesionistă, atât în viaţa profesională câr şi în cea privată. Eşti o adevărată luptătoare şi faci totul ca să îţi îndeplineşti scopurile, chiar dacă uneori trebuie să calci peste alţii.

Stilul vestimentar: stilul sport chic. Corpul tău trebuie să se simtă lejer în ţinuta aleasă pentru a avea deplină libertate de mişcare.

Taur (Laetitia Casta şi Jessica Alba)

Trăsăturile femeii-taur: eşti o tipă materialistă pentru că banii sunt cei care îţi procură sursele de plăcere. Născută primăvara, zodia ta este şi semn al fertilităţii.

Stilul vestimentar: stilul romantic, rochiile înflorate, coroanele de flori în păr şi dantela.

Gemeni (Bar Refaeli şi Natalie Portman)

Trăsăturile femeii-gemeni: eşti o tipă extrem de comunicativă şi relaxată, reprezentantul de seamă al generaţiei Y.

Stilul vestimentar: cel mai bine ţi se potriveşte un stil vestimentar colorat, cu tricouri imprimate cu mesje, jeanşi coloraţi, bijuterii masive.

Rac (Selena Gomez, Charlotte Gainsbourg)

Trăsăturile femeii-rac: eşti super-sensibilă şi foarte ataşată de familie şi prieteni. Vei lupta până la capăt pentru ei.

Stilul vestimentar: pentru că eşti o tipă fragilă, ţi se potrivesc hainele masive, în culori naturale sau pudrate, care să te protejeze de vremea de afară dar şi sentimentele negative.

Leu (Jennifer Lopez şi Madonna)

Trăsăturile femeii-leu: îţi place să fii în lumina reflectoarelor şi în atenţia lumii întregi. Locul 2 nu este pentru tine, eşti ca un foc oriunde te-ai afla, toată atenţia este spre tine.

Stilul vestimentar: blig bling. Totul trebuie să fie strălucitor, la fel ca şi personalitatea ta, rochii din paiete, bluze aurii, bijuterii cu pietre masive, pantofi cu imprimeu de leopard. Şi să nu uităm diadema!

Fecioară (Beyonce şi Blake Lively)

Trăsăturile femeii-fecioară: eşti o tipă ordonată, punctuală şi perfecţionistă. Apreciezi lucrurile bine făcute şi nu te abaţi niciodată de la regulile tale.

Stilul vestimentar: cel mai bine ţi se potrivesc imprimeurile geometrice, mai ales tartanul care este la modă sezonul acesta. 

 

Balanţă (Marion Cotillard şi Monica Belluci) 

Trăsăturile femeii-balanţă: eşti întruchiparea perfectă a feminităţii şi frumuseţii. Eşti o tipă diplomată, care ştie cum să evite orice conflict cu delicateţe, doar printr-o gândire constant pozitivă.

Stilul vestimentar: întrucât eşti feminitatea în persoană, ţi se potriveşte cel mai bine un look elegant cu rochii mulate şi pantofi stileto, poate chiar şi o pereche de mănuşi de piele.

Scorpion (Katy Perry şi Scarlett Johansson)

Trăsăturile femeii-scorpion: eşti super-sexy şi ştii asta, aşadar îţi place să monopolizezi întotdeauna atenţia. Eşti o tipă competitivă şi îţi plac senzaţiile tari.

Stil vestimentar: stilul elegant spre sexy: tocuri stileto, little black dress din piele ecologică, eşarfele cu imprimeuri exotice.

Săgetător (Rita Ora şi Amanda Seyfried)

Trăsături ale femeii-săgetător: eşti întruchiparea bucuriei de a trăi şi a dinamismului. Eşti în continuă mişcare şi transformare, ca un cameleon.

Stil vestimentar: hainele cu imprimeuri de inspiraţie etnică şi cât mai colorate.

Capricorn (Vanessa Paradis şi Sienna Miller)

Trăsăturile femeii-capricorn: eşti o tipă riguroasă, ambiţioasă şi muncitoare. Termenii care îţi definesc cel mai bine personalitatea sunt rigoarea şi fiabilitatea.

Stil vestimentar: look-ul androgin şi minimalist, în alb şi negru ori în nuanţe pastelate: sacouri, perle, pantaloni, biker jacket.

Vărsător (Jennifer Aniston şi Alicya Keys)

Trăsăturile femeii-vărsător: iubeşti independenţa şi eşti o femeie care trăieşte mereu în prezent şi pentru viitor. Eşti o vizionară şi îţi pace să fii înconjurată de oameni ca tine, cărora le poţi împărtăşi părerile şi ideile.

Stil vestimentar: un look avangardist, culori electrice.

Peşti (Eva Longoria şi Rihanna)

Trăsăturile femeii-peşti: eşti o tipă sensibilă, intuitivă şi ai o imaginaţie bogată. Plină de compasiune, eşti uşor de impresionat de bucuriile şi dramele celor din jur.

Stil vestimentar: rochiile vaporoase din voal sau mătase sunt un must în garderoba ta!

 

 

2 comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.