ARKYN – Un nou pantof, pentru o nouă eră a creativității

Vă prezentăm Arkyn, un pantof construit pentru următoarea generație a celor care sfidează regulile. Poate fi purtat oricum îți dorești. Fără reguli. Fără instrucțiuni. Fără exagerări. Pantofi sport în care creezi, munceşti, dezvolţi, inspiri și colaborezi.

Este timpul să renunțăm la atitudinile vechi, care au dominat piața pantofilor pentru femei prea mult timp. Pantofii Arkyn sunt concepuți pentru persoanele creative, iar procesul de dezvoltare nu implică prejudecăţi.  Arkyn este un pantof pentru indivizii îndrăzneți care s-au săturat să fie limitați.Pentru toți cei care s-au săturat să li se spună cum ar trebui să arate, cum ar trebui să vorbească, să se îmbrace sau să se comporte.

Este timpul să lăsăm în urmă clişeele, nu mai sunt valabile de mult.

Un nou model, tehnic, înrădăcinat în stilul vintage adidas, care privește simultan spre ieri și spre mâine. Precum cei mai buni creativi, pantoful este inspirat din trecutul mărcii și din viitor. Jucăuș, neașteptat și chic: Arkyn sfidează clasificările și se pretează oricărui context. Permite multiple interpretări și este un mijloc de expresie care îmbrățisează diferența. Un pantof care reflectă nenumăratele moduri de a fi creativ în 2018.

Pantoful Arkyn are suprafața superioară din ţesătură tehnică, decorată cu cele trei dungi adidas și cu limba din plasă. Proiectat cu o construcție tip șosetă, pentru confort optim și potrivire pe picior. Elementele de design deosebite, cum ar fi călcâiul din neopren și sistemul de șireturi minimalist și atipic, ridică profilul estetic al pantofului, în timp ce talpa Boost ™ oferă ce are mai bun tehnologia adidas. Produsul final este o combinație curajoasă a tot ceea ce adidas Originals reprezintă – reunește stilul, sportul, cultura și creativitatea, sub același acoperiș.

Evitând ideea tradițională a unei campanii rigide, am redat puterea către 5 femei creatoare, ce reprezintă gândirea de tip nou, pentru a dezvălui Arkyn. Fiecare a contribuit la crearea imaginilor proprii, cu scopul de a comunica spiritul Arkyn; creativitatea neînfrânată în toate formele sale. Campania a fost creată în colaborare cu fotograful Renell Medrano din Bronx, cunoscut pentru portretica sa inimitabilă, realizată pe film de 35 mm și suport digital, care ilustrează cultura tinerilor în cele mai suprinzătoare momente prin situații autentice. Thuan Tran, regizorul preferat de A$AP Mob, a lucrat împreună cu Renell, pentru a captura femeile într-un mod cât mai real posibil.

Cele 5 simboluri Arkyn, fiecare cu o traiectorie distinctă a vieții, stăpânesc domenii diferite. Pentru a-și sărbători individualitatea și autenticitatea de lideri ai stilului și gândirii, am renunțat la studio și le-am suprins în spațiile lor reale de viață și lucru, printre obiecte personale și ornamente.

 Ambasadoarele Arkyn pentru 2018:

Ana Kras: Fotografiată în casa și studioul ei din Chinatown

Artistul sârb Ana Kras este un fenomen creativ plurivalent. Realizând lucrări în sfera designului de mobilier, a arhitecturii de interior, desenului, picturii, sculpturii, fotografiei și modei, ea evocă adevăratul spirit Arkyn.

 Kendall Jenner: Fotografiată în apartamentul ei din SoHo

Este poate unul din cele mai cunoscute modele din lume, dar alege să nu fie definită de acest lucru. Alternând liber, între proiecte de design, scriere, actorie și fotografierea prietenilor și a familiei sale, Kendall este un exemplu strălucit pentru o creatoare care nu poate fi inclusă într-un tipar.

Marisa Competello: Fotografiată în apartamentul din Chinatown

Ce au în comun dansul profesionist și design-ul floral? Marisa Competello, după aproape un deceniu activat ca asistent stilist, și-a dorit o schimbare. Fiind o adevărată femeie Arkyn, ea a fondat Meta Flora: studioul ei de design floral din NYC, realizând creații minimaliste ce reflectă interesul ei pentru mișcare, linie, culoare și textură.

Syv De Blare: Fotografiată în apartamentul ei din SoHo, New York

 Muziciana Syv de Blare combină genurile contrastante pentru a-și crea propriul profil muzical. Chiar dacă pasiunea ei principală este muzica, ea este, de asemenea un fotograf entuziast, ilustrând esența Arkyn: creativitatea există în interiorul fiecăruia în mai multe variante.

Florencia Galarza: fotografiată în apartamentul ei din Williamsburg, New York

Jucătoarea de fotbal Florencia Galarza este o femeie multitalentată, ceea ce o face perfectă pentru Arkyn. A transformat un accident din adolescență într-o oportunitate, pe vremea când era o tânără speranță și juca pentru USWNT, devenind un DJ foarte dorit, plecând în turneu cu Kanye West – iar acum a revenit pe terenul de fotbal, pentru Boca Juniors.

Citeste si: ADIDAS ORIGINALS a lansat modelul DEERUPT, uimitor de simplu 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.