Amazing Jewelry: o petrecere cu bijuterii și măști încheie campania “Revoluția prețurilor”

La numai două luni de la lansarea pe piața din România, Amazing Jewelry a creat un adevărat femomen de stil și marketing, prin comercializarea unei oferte extrem de bogate de bijuterii din clasa fine jewelry  la prețuri accesibile publicului larg.

Revoluția prețurilor, o campanie care a adus, în luna octombrie, un trafic de invidiat în magazinul Amazing Jewelry din Mall Promenada, s-a încheiat la 1 noiembrie cu o petrecere de Halloween în care bijuteriile cu megadiscount-uri au accesorizat cele mai cool ținute ale invitaților, machiajele imaginate de echipa de la Inglot și coafurile asigurate de salon Rooms au creat efecte speciale, cocktail-urile Amazing, cu cafea și amaretto, oferite de Manufaktura, au făcut deliciul serii, iar camera de selfie din magazin a constituit elementul de distracție.

Piese din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben sau roz de 18 karate, cu cristale, perle sau diamante, au fost apreciate de către bloggeri, jurnaliști și clienți noi, atât pentru designul minimalist, cool, cât și pentru prețurile lor revoluționare în domeniu, de la 10 la 50 de euro. Colecțiile Love, Freedom, World of Rings și Trending, care vin într-o avalanșă de simboluri – inimi, aripi de îngeri, declarații de dragoste și complimente, buze, cruci și semne zodiacale – acoperă o gamă largă de preferințe și constituie idei de cadouri elegante.

Seara s-a încheiat cu tombola de Halloween care a fost câștigată de către Lavinia Stegaru, o clientă Amazing care a primit un voucher de 300 lei, dar alte campanii ale prețurilor mici continuă în magazinul din Promenada și în alte două magazine care se vor deschide, până la finalul anului, în Iulius Mall din Timișoara și în București Mall.

Pentru mai multe detalii și oferte, accesați website-ul nostru www.amazing-jewelry.ro și paginile de Facebook și Instagram Amazing Jewelry România, sau pe mail [email protected]

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.