Alina, Sore, Lidia și Emil poartă cea mai cool colecție fashion a toamnei!

Patru dintre cei mai talentați artiști autohtoni ai momentului — Sore, Alina Eremia, Lidia Buble și Emil Rengle — și-au dat întâlnire pe cele două coperte ale ediției noastre de septembrie, într-un decor luxos și decadent, pentru a descoperi, în exclusivitate… Rebelul Rafinat, noua colecție H&M Studio, cea mai cool colecție fashion a toamnei, disponibilă exclusiv online, pe www.hm.com, din 24 septembrie.

Ce au în comun trei cântărețe cu personalități de scenă, preferințe vestimentare, stiluri de viață și timbre vocale complet diferite? Ce legătură există între aceste trei vedete și artistul coregraf renumit pentru vestimentația sa inedită și alegerile sale stilistice, dar și profesionale ieșite din tipare? Numitorul comun este moda, mai precis curajul și îndrăzneala cu care Alina Eremia, Lidia Buble, Sore și Emil Rengle își exprimă valențele unice ale personalității prin stilul și atitudinea de zi cu zi.

Iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, iată mai jos, în exclusivitate, un video super cool de pe platourile ședinței foto pentru coperta ediției de septembrie!

Regie video: Vlad Andrei. Filmare: Marius Dobrescu

Inspirată de stilul rock, disco și punk al anilor ’70, dar și de starurile legendare ale perioadei respective — a căror atitudine nonconformistă și provocatoare era egalată doar de stilul lor vestimentar avangardist, genderless și ultra electrizant — noua colecție Studio propusă de H&M pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020 s-a mulat perfect pe personalitățile puternice ale celor patru artiști prezenți în proiectul nostru de Cover pentru ediția de septembrie.

Știai că H&M îți oferă 20% reducere la tot ce pui în coșul de cumpărături în perioada 25-28 septembrie, prin Programul de Loialitate H&M Hello Member? Iar dacă devii Membru Plus, ai acces în avans la reduceri sau colecții speciale sau chiar oferte exclusive personalizate! Află totul despre Programul de Loialitate H&M Hello Member, cu un click AICI.

Alina Eremia, Sore, Lidia Buble și Emil Rengle pentru H&M Studio

După o zi petrecută alături pe platourile ședinței foto, probând și defilând în fața camerei de filmat îmbrăcați într-unele dintre cele mai hot piese ale colecției, i-am rugat pe Lidia, Sore, Alina și Emil să ne spună…

Care dintre piesele din Rebelul Rafinat, colecția H&M Studio, pentru toamnă-iarnă 2020, vă inspiră și cât de mult vă regăsiți în stilul ei?

SORE: H&M este unul dintre brandurile mele de suflet, îmi aduc aminte că atunci când eram mică, abia așteptam o vacanță sau o deplasare împreună cu părinții, în străinătate, ca să îmi pot cumpăra câte ceva de la ei (pe-atunci nu exista în România niciun magazin H&M). Ba chiar banii mei de buzunar din vacanța respectivă se cheltuiau chiar din prima zi, în primul H&M. Așadar, mă regăsesc în piesele lor, iar cea mai recentă colecție are toate elementele stilului meu, pe care îl pot defini ca eclectic. Cămașa albastră cu volane este pe primul loc în topul meu, iar pantalonii roșii din piele sunt o achiziție de lungă durată pentru dressing-ul oricărei fete.

ALINA: Colecția are un aer șaptezecist — pantaloni evazați, paiete, volane, transparențe, costume, cizme din piele. E greu să decid care piesă îmi place mai mult, pentru că ador colecția per total. Atât rochia din paiete purtată în fotografia pentru coperta revistei, dar și costumele în culori electrizante sunt piese pe care le-aș integra în styling-ul meu.

LIDIA: Este o colecție pe sufletul meu din toate punctele de vedere. Îmi plac culorile îndrăznețe și texturile pieselor vestimentare, iar cămașa cu volane de un albastru electric mă inspiră cel mai mult. Are un model sofisticat si romantic, iar culoarea mă avantajează foarte bine. Deși port foarte multe sacouri cu pantaloni, stilul meu vestimentar este, de fapt, unul eclectic. Așa că rezonez cu absolut toate piesele acestei noi colecții.

EMIL: Piesele au un vibe rebel cu care am rezonat dintotdeauna, poate și pentru că mereu am trăit cu dorința și mai apoi cu convingerea că stilul trebuie să te elibereze și să te exprime, dincolo de cuvinte și explicații. Cred că viața și implicit stilul trebuie trăite fără frică și fără limite, indiferent de preset-urile sau reperele majorității. Fiecare dintre noi schimbă lumea cu fiecare alegere pe care o face, iar dacă azi avem curajul să schimbăm lumea fie și printr-o piesă vestimentară care reprezintă un mesaj sau un statement cultural, eu nu pot decât să mă bucur.

Îmi place că trăim vremuri în care brandurile au curaj să dizolve falsele bariere de gen și să ofere tuturor posibilitatea să aleagă ce și cine vor să fie cu ajutorul hainelor. Și îmi place cu atât mai mult vibe-ul genderless al colecției, cu cât port mereu haine în care mă simt bine și în care mă regăsesc, fără să mă blochez în faptul că sunt pentru bărbați sau pentru femei. Nu mai validez aceste delimitări și cred că nu-și mai au locul în aceasta revoluție a dragostei pe care o trăim astăzi.

Vrei să vezi mai multe fotografii cu piese din colecția “Rebelul Rafinat”, cea mai cool colecție fashion a toamnei? Click aici ca să fii pregătită cu lista de cumpărături pe 24 septembrie!

Alina Eremia, Sore, Lidia Buble și Emil Rengle pentru H&M Studio, cea mai cool colecție a toamnei

Și în plan internațional, campania H&M Studio AW20 se abate de la comunicarea tradițională, invitându-le pe muzele Studio, Barbie Ferreira, Veronika Heilbrunner, Celeste, Alton Mason, Young Emperors și Mia Kong să creeze împreună povestea campaniei, din colțuri diferite ale lumii. Fiecare personaj surprinde interpretarea proprie a colecției, iar stilul lor personal și originalitatea sunt elementele principale.

Colecția AW20 ne oferă un mix eclectic de piese excentrice, de party, dar și croieli elegante și rafinate. Una dintre referințele colecției este și stilul androgin al lui David Bowie. Acesta dă naștere unor piese cheie ale colecției, precum costumul albastru, paltonul gri din lână și bluzele cu volane, din poliester reciclat. Paleta de culori este una decadentă. Ne oferă nuanțe de albastru azur și verde malachit, cu accente de roz pudrat, asortate printurilor inspirate de palatele din Italia.

Alina Eremia, Lidia Buble, Sore, Emil Rengle pentru H&M Studio, cea mai cool colecție a toamnei

 

“Muza Studio AW20 nu se teme de prezent și de exprimarea liberă”, spune și Ann-Sofie Johansson, Director de Creație H&M. “Această colecție este pentru cei care își celebrează identitatea și iubirea de sine. Sperăm ca toți iubitorii de modă să se simtă inspirați pentru a se îmbrăca liber și rebel”, a adăugat Ann-Sofie despre H&M Studio, cea mai cool colecție fashion a toamnei anului 2020, inspirată de curajoasa scriitoare Violet Paget (Vernon Lee) și de reședința ei din Florența, unde a locuit în secolul al XIX-lea.

Alina Eremia, Lidia Buble, Sore, Emil Rengle pentru H&M Studio, cea mai cool colecție a toamnei

Revista noastră de septembrie poate fi achiziționată cu un click aici!

Pe coperte și în coverstory-ul ediției noastre de septembrie, Lidia Buble, Alina Eremia, Sore și Emil Rengle poartă vestimentație, încălțăminte și accesorii, toate H&M Studio AW20; curele din zale și sandale din piele, toate H&M.

Intră aici ca să vezi ce pise H&M Studio au purtat Alina Eremia, Sore, Lidia Buble și Emil Rengle la ședința foto pentru coperta ediției noastre de septembrie!

Fotografii și regie video: Vlad Andrei

Styling și producție: Amir Doboș

Interviuri de: Diana Colcer

Machiaj: Tania Cozma / Official Make up Artist Bourjois România

Asistent machiaj: Andrada Fălcoi

Coafură: Adonis Enache / Endorphin Lab

Fashion editor: Anca Stăruială

Operator/filmare: Marius Dobrescu

Mulțumim partenerilor Brasserie du Țip, Kim Country Club Resort și Patchouli Flowers pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.