Alicia Vikander şi Léa Seydoux sunt starurile noii campanii Louis Vuitton

Pe fundalul albastru al cerului californian, Craig McDean a fotografiat pentru Louis Vuitton două femei celebre, frumoase şi puternice: Alicia Vikander şi Léa Seydoux.
Imaginile le înfăţişează pe eroine purtând genţile Capucines, Twist şi Dauphine, trei dintre modelele care, în ultimii ani s-au impus drept New Classics în colecţia permanentă a brandului francez, fiind adorate de fanii labelului şi de celebrităţi deopotrivă.
Încă din 1854, compania Louis Vuitton a lansat pe piaţă modele unice de accesorii, îmbinând inovaţia cu stilul şi punând mereu accentul pe cel mai înalt nivel de calitate. Până astăzi, brandul rămâne fidel principiilor fondatorului său, care a introdus conceptul de Art of Travel – arta de a călători în mod elegant – prin intermediul valizelor, genţilor şi accesoriilor din piele, care au îmbinat mereu creativitatea cu rafinamentul şi practicalitatea. De la începuturile brandului şi până în prezent, proiectele speciale au marcat periodic istoria Louis Vuitton. Casa franceză şi-a deschis porţile către o serie extinsă de arhitecţi, artişti şi designeri, alături de care a colaborat pentru a crea, respectând mereu ADN-ul companiei, diverse piese ori instalaţii care au fascinat, de fiecare dată, publicul de pretutindeni.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.