Află cum trebuie să fie rucsacul de damă potrivit

Multă vreme rucsacurile au fost asociate strict cu ideea de mers la şcoală sau în drumeţie, însă în ultima vreme au devenit articole la modă, nelipsite din garderobele fashionistelor. De ce? Pentru că sunt practice, încăpătoare și pot fi cu ușurință integrate în aproape orice ținută vestimentară!

Desigur, pentru a îndeplini cu succes aceste roluri este necesar să fie create cu atenție, din materiale de înaltă calitate. Astfel, cele mai sigure alegeri sunt rucsacurile de damă din piele naturală, materialul oferind eleganța necesară și garantând o durabilitate mare.

Care sunt avantajele purtării unui rucsac din piele?

Rucsacul este un accesoriu foarte versatil, ce poate fi integrat cu succes în foarte multe outfit-uri, inclusiv în cele office. De asemenea, este o piesă mereu la modă, iar acest lucru este dovedit de faptul că marile branduri îl reinventează în fiecare sezon.

Un rucsac din piele damă va aduce un plus de originalitate oricărei ţinute, va oferi libertatea necesară și, grație materialului rezistent, va putea transporta un număr impresionant de lucruri absolut necesare unei femei (telefon, trusa de make-up, absorbante, cartea preferată și altele). Tot datorită pielii, acesta va avea o durată de viață foarte mare și poate fi întreținut ușor, cu ajutorul unor produse speciale.

Cum trebuie să fie rucsacul de damă din piele potrivit?

Achiziționarea unui rucsac de damă din piele se poate dovedi dificilă deoarece pe piață există un număr impresionant de modele. Zevo vă propune ca în alegerea modelului potrivit să țineți cont de următoarele:

  • Versatilitate

Fără doar şi poate rucsacul de damă din piele naturală este cel mai popular, graţie posibilităţii de a fi purtat în orice moment al zilei, în cadrul mai multor outfit-uri. Îl puteţi purta oriunde: la birou, la o sesiune de shopping sau la o ieşire cu prietenele.

Este important ca, pentru a face acest lucru, să vă asigurați că are cusături rezistente și impecabile, iar modelul este simplu ca design, într-o culoare ce se pretează exigențelor cromatice ale garderobei dumneavoastră.

  • Capacitatea de susţinere

Greutatea pe care o puteţi pune în rucsac este un aspect destul de important, întrucât chiar dacă vă propuneţi să nu transportați multe lucruri în el, numai adunând obiectele pe care le folosiţi zilnic veţi constata că aveţi nevoie de ceva spaţiu şi susţinere. Veţi observa că informaţiile legate de capacitatea unui rucsac se exprimă în litri.

De regulă, pentru un rucsac pe care să-l folosiţi zi de zi, o capacitate de 10-15 l este mai mult decât suficientă. Astfel, veţi avea un rucsac de damă mic şi cochet, însă suficient de cuprinzător pentru a se dovedi şi util. În schimb, dacă vreţi un rucsac pentru călătoriile la munte, optaţi pentru un model mai mare, cu o capacitate de cel puţin 30 de litri.

  • Confort

Pentru a fi cât mai confortabil, rucsacul trebuie să ia forma spatelui sau să aibă cât mai puţine zone de contact cu acesta. Aceste recomandări sunt valabile și în cazul unui rucsac de damă elegant de mici dimensiuni, destinat purtării zilnice.

În cazul modelelor de dimensiuni mai mari (pentru laptop sau drumeţii), situaţia stă diferit. De data aceasta, se recomandă mai multe zone de contact cu corpul pentru o mai bună susţinere.

Zevo – o colecție impresionantă de rucsacuri de damă elegante

Cea mai mare ofertă de rucsacuri o veţi găsi pe internet, astfel că nu are rost să pierdeți timp prețios prin magazinele fizice în căutarea produsului perfect. Cel mai simplu este să achiziţionaţi dintr-un magazin online de încredere, ce oferă produse de calitate.

Pe zevo.ro veţi găsi cu siguranță rucsacul de damă din piele potrivit pentru orice ocazie! Numeroasele modele puse la dispoziție de Zevo pot fi descrise prin doar câteva cuvinte: simplitate, eleganță, confort și naturalețe. Pe lângă faptul că pielea naturală din care sunt create le oferă un aspect impecabil, ce cucerește încă de la prima vedere, prețurile accesibile fac loc mai multor rucsacuri în coșul virtual de cumpărături.

Fie că optați pentru rucsacul de damă din piele naturală Sandrina sau pentru elegantul model Ecaterina, aveți garanția că ținuta finală va arăta exact așa cum vă doriți: spectaculos!

Foto: Zevo

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.