ADIDAS a lansat modelele ULTRABOOST şi ULTRABOOST X

Adidas Running lansează noile inovații în performanță, modelele actualizate UltraBOOST și UltraBOOST X, concepute pentru a împinge limitele tehnologiei actuale și pentru a oferi alergătorilor o experiență de ultimă generație. Combinând trecutul și viitorul, precum și cele mai avansate tehnologii adidas, noile modele sunt proiectate pentru mișcare, precizie și adecvare superioară.

adidas Running prezintă Energy From The Ground Up – o campanie menită să celebreze energia și emotiile reale din călătoria unui alergător, înainte, în timpul și după alergare. Campania dorește să inspire alergătorii cu încrederea și inspirația necesare pentru a străluci și înglobează talente sportive la nivel mondial, printre care alergătorul din Africa de Sud pe distanțe lungi, Dominique Scott-Efurd, sprinter-ul Nethaneel Mitchell-Blake și ambasadorul Adrienne, ambii din Marea Britanie.Colecția Primăvară / Vară 2018 incorporează noi caracteristici care sunt inspirate de cele mai bune modele UltraBOOST anterioare. Modelul UltraBOOST original dispune aerisirea în partea superioară, iar noul model o plasează în partea din față, în zonele predispuse transpirației. Combinând toate acestea cu noua tehnologie PrimeKnit, concepută pentru a crea compresia perfectă și a oferi alergătorilor ajustare și suport suplimentar, noul UltraBOOST este o propunere cu adevărat unică. De asemenea, modelul dispune de Fit Counter cu o tehnologie superioară, integrată în zona călcâiului pentru a permite mișcarea liberă a tendonului Achilles, în timp ce se completează cu talpa BOOSTTM, oferind purtătorului adaptabilitate, amortizare și retur de energie.

ULTRABOOST

UltraBOOST X se inspiră din modelul UltraBOOST Uncaged și adizero Sub2, în care caracteristicile părții superioare și ale suportului se mută în interiorul pantofului pentru a conferi acestuia un aspect mai neted, adecvat stilului feminin. Îmbinând această estetică cu caracteristici de design moderne, specifice femeilor, inclusiv Arcada Adaptivă, care permite țesăturii PrimeKnit să ia forma oricărui picior, deplasându-se în sincron cu stilul alergătorului. UltraBOOST X garantează stil și funcționalitate. Integrarea tălpii BOOSTTM completează design-ul Arcadei Adaptive, permițând elementelor să colaboreze pentru a oferi suport și amortizare sporită. Sculpted Heel Counter 3D este de asemenea conceput pentru a permite călcâiului o mișcare verticală în timp ce mișcările orizontale sunt fixe.

BOOST – Women UBX

Stephan Schneider, adidas Running Senior Product Manager, afirmă: „Fiind un brand care vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, suntem capabili să ascultăm publicul, să luăm în considerare ceea ce îi place și nu îi place pentru fiecare model Ultra. Folosim această perspectivă pentru a evolua și schimbăm în mod constant produsele pentru a satisface nevoile alergătorilor. Această abordare ne-a determinat să îmbunătățim tehnologia PrimeKnit Upper, care înglobează caracteristicile preferate ale consumatorilor – aerisirea specifică UltraBOOST OG – și noutatea – partea superioară tricotată pentru UltraBOOST, creând ceva cu totul nou și unic pentru comunitatea noastră de alergători globală.”

Modelul UltraBOOST X este disponibil în gri și este prevăzut cu un contor albastru în zona călcâiului.

UltraBOOST X va fi disponibil din 21 februarie în magazinele adidas din România, la prețul de 837 lei. Urmăriți conversația la @adidasrunning pe Instagram și Facebook utilizând #UltraBOOST.

Citeşte şi: Adidas by Stella McCartney dezvăluie colecția Primăvară / Vară 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.