Aceste genți vor fi în trend în 2021

Anul 2021 vine cu multe propuneri de modele de genți de mâna pentru femei. Se poartă atât gențile de mici dimensiuni, cât și gențile supradimensionale, încăpătoare. În funcție de ținută, dar și de ocazie, poți alege acele modele care dau nota personală pe care o iubești!

Genți supradimensionate VS genți minimaliste

Hai să vedem în randurile urmatoare ce genți damă ți se potrivesc și cum le selectezi pe cele care reprezintă.

Gențile supradimensionate, practice și încăpătoare, în care poți ține nu doar cheile și telefonul, ci chiar și o parte dintre cumpărăturile pe care le faci în drum spre casă, sunt revelația acestui an. Modelele mici și discrete sunt înlocuite de gențile mari, care cunosc de fapt o revenire, pentru că au mai fost în trend și la începutul anilor 2000. Gențile supradimensionate pot fi asortate la ținutele casual, le poți purta la birou sau la întâlniri de lucru, dar și în timpul liber  – vor completă cu succes o ținută lejeră.

Gențile minimaliste sunt în vogă în 2021. Vorbim de acele modele cu design simplu, curat, cu tăieturi drepte, fără alte elemente care să le încarce. Gențile minimaliste, în diverse variante de mărime și culori, pot fi cumpărate atât din magazinele CCC, cât și comandate online, direct de pe site CCC.eu. Orice variantă alegi, ține cont că gențile minimaliste sunt must have anul acesta, așadar achiziționează-ți cel puțin una.

Gențile crossbody nu ies din trend nici în 2021 și se pare că nici în sezoanele următoare. Practice și ușor de purtat gențile crossboly sunt ideale aproape pentru orice fel de ținută. Poți purta cu ușurință o geantă crossbody la o rochie sport, dar la fel de bine o poți asorta și la o rochie elegantă, eventual poți alege să o porți doar pe umăr. Gențile crossbody nu sunt doar pentru fete sau femeile tinere, se potrivesc la orice vârstă și în orice împrejurare.

Gențile plic, ideale la ținute casual

Gențile stil plic sunt în continuare în tendințe și modelele disponibile sunt tot mai diverse. În magazinele CCC vei găsi o ofertă impresionată de genți de acest fel și nu numai, iar modelul dorit îl poți cumpără inclusiv online. Gențile plic nu mai sunt potrivite doar ținutelor elegante. De câteva sezoane, gențile plic pot fi purtată la ținute de zi sau sport, fără să pară ceva neobișnuit. Poți achiziționa un plic încăpător, în culori puternice pentru a fi piesa statement care îți definește look-ul de zi. Dar poți miza în continuare pe un plic elegant atunci când porți o rochie de seară sau o ținută de ocazie.

Gențile din piele moale sunt una dintre revelațiile acestui an în materie de accesorii feminine. O geantă din piele moale este exact piesa de care ai nevoie pentru a-ți alcătui o ținută diafană, care emană feminitate și senzualitate.

Ține cont că o geantă de piele moale nu este un accesoriu ușor de purtat, așadar evită să îl porți în fiecare zi. Alege o astfel de geantă pentru ținutele business sau elegante și poart-o în acele împrejurări când este necesar să ai o apariție impecabilă.

Vorbim de unul dintre cele mai surprinzătoare trenduri ale momentului, așadar nu mai sta pe gânduri și include în garderoba ta și acest model de geantă. Pentru oferta completă poți merge în magazinele preferate sau poți verifica modelele disponibile.

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: Pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.