Accesorii must have pentru orice femeie

Accesoriile potrivite îți pot salva chiar și cea mai banală ținută. Iată care sunt cele pe care orice femeie trebuie să le dețină.

Spre deosebire de bărbați, noi, femeile, ne putem face de cap cu accesoriile, pentru a ajunge la look-ul dorit. Din păcate, avem foaaarte multe dintre care putem alege și… uneori le alegem pe toate. Coco Chanel spunea: „Înainte să ieși din casă, renunță la un accesoriu”. Pentru că „less is more”, ți-am făcut o listă cu accesorii pe care orice femeie trebuie să le dețină. Înainte să cheltui milioane pe altele, trebuie pentru început să le ai pe acestea.Două poșete plic: una mică, de seară, și una mai încăpătoare, pe care o poți purta la o ținută de zi. Există mai multe moduri în care poți ține un plic: cu mâna lăsată jos, ca și cum ai ține o mapă de cursuri, sub braț sau ținut de partea superioară, cu un deget întins elegant pe muchia de sus. Personal, prefer prima variantă, însă decizia îți aparține. Totuși, ai grijă ca la petreceri să îl porți sub braț, pentru a-ți putea folosi mâna.

Cum sa-ti organizezi geanta: ce sa porti mereu la tine

O geantă mare, în care să îți încapă toate lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Sigur, poți avea și 10 genți mari, dacă îți dorești, dar e musai să ai măcar una. Apoi, o geantă tip poștas, foarte potrivită la ieșirile lejere cu prietenii.

După cum vezi, nu am menționat nimic legat de ghiozdan, pentru că acesta se folosește doar la școală sau în excursii. În restul timpului, alege o geantă și, dacă ai nevoie, o geantă pentru laptop.

Apoi, orice femeie are nevoie de cercei statement și de un colier statement (pe care nu le va purta împreună, bineînțeles). Acestea sunt perfecte când nu ai chef să te împopoțonezi prea mult, dar îți dorești, în același timp, să ieși în evidență.

Urmează eșarfa, foarte de folos primăvara și toamna. Nu numai că îți va întregi look-ul, dar te va proteja și de vremea răcoroasă. Mai mult, o poți pune repede pe cap dacă începe din senin să plouă, până ajungi la adăpost, pentru a nu arăta ca un cățel ud.

Cumpără-ți și o umbrelă extensibilă, pe care o poți purta oricând la tine. Alege un model simpatic care să îți însenineze zilele ploioase.

Cum te imbraci in zilele ploioase?

Nu vom uita nici de pălărie. În funcție de modelul ales, o poți purta în orice anotimp. Îți recomandăm, însă, să alegi o căciulă simpatică iarna, pentru a nu răci. De asemenea, este un must have vara, mai ales dacă petreci mult timp în soare.

Nu în ultimul rând, ochelarii de soare sunt foarte importanți în sezonul cald, din motive pe care cu siguranță le cunoști.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise