8 stiluri pentru toamna 2008

By  | 

1. Robotica

Materiale metalice si forme geometrice… Nicolas Guesquiere a lansat aceasta tendinta cu ceva timp in urma, iar acum revine cu o viziune si mai feminina. Sezonul acesta, tot ce straluceste este in trend!

2. Disco

Stilul disco revine pe scena cu evidente influente rock. Este o tendinta ce nu trebuie luata ca atare, ci adaptata stilului tau. Aplicatiile din metal sau piele sint foarte cool!

3. Back to nature

Marile razboaie ale secolului trecut sint o sursa de inspiratie in designul vestimentar destinat in special femeii dinamice si puternice. Nuantele pamintului se afla la loc de cinste pe paleta de culori obligatorii ale acestei toamne.

4. The sixties

Rochiile in stilul anilor ’60 au ceva din eleganta lui Jackie Kennedy si din sarmul papusii Barbie. Croiala fara cusur creeaza impresia unui corp ce tinde spre perfectiune. Aceasta este, intr-adevar, cireasa de pe tortul sezonului autumnal.

5. Underwear

Sezonul trecut, designerii au propus bluze inspirate de croiala corsetului sau pantaloni scurti ce amintesc de senzualitatea lenjeriei intime. Femeia acestei toamne nu s-a schimbat… este la fel de voluptoasa si seducatoare.

6. Punk

Aparut la sfirsitul anilor ’70 si avind la baza ideea libertatii totale, curentul punk revine acum in actualitate cu nuante electrice si imprimeuri originale, accesorii cu tinte, colanti si bijuterii din metal.

7. Western Hippie

Editor moda: Manuela Pungan

Model: Ioana Raicu/MRA Models

Machiaj: Alexandra Nita

Coafura: Habdine Kaci/Laurent Tourette Salon

Asistent foto: Catalin Olteanu

Apare o noua varianta a modei anilor ’70, si anume un hippie cu elemente western. Camasile in carouri si mini esarfele purtate la git sint piesele cheie ale acestei tendinte.

8. Masculin sic

Vesta cambrata, palaria sau cravata sint elementele care vor da farmec oricarei tinute office ce sta, de altfel, la baza acestei tendinte. Clasicii pantaloni negri au o croiala inedita ce da volum soldurilor, si pun in evidenta talia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *