8 moduri în care poți da un aer de vacanță ținutelor de zi cu zi

Chiar dacă ne petrecem o bună parte din această vară în oraș, putem include în viața de zi cu zi detalii care măcar să ne ducă cu gândul la vacanțe și la destinații exotice – iată câteva dintre ele:

Bijuteriile cu scoici

Accesoriile cu sau din scoici – bijuteriile, dar și gențile, pantofii sau chiar curelele și pălăriile – au un moment de imensă popularitate (am vorbit mai pe larg despre acest trend aici). O bijuterie cu detalii din scoici și elemente metalice îmbină perfect aerul urban cu vibe-ul de vacanță. Poartă un set de coliere cu scoici alături de o rochie roșie atunci când ieși seara în oraș cu prietenii, alături de un sacou cu croială dreaptă și pantaloni din stofă pentru a îndulci mina sobră a unui outfit de birou sau alături de un look all denim pentru a compune o ținută cool și relaxată pentru contextele casual.

Gențile din rafie

Gențile din rafie nu sunt destinate numai mersului la plajă – alege un model care, deși bifează aerul beachy, include și un detaliu nespecific genților clasice de plajă, cum ar fi un mâner din piele (în cazul poșetelor maxi) și asortează piese sobre pentru a crea contrast. Pentru a însoți un outfit casual, optează pentru modele structurate, cu forme geometrice rigide (box bags stil clutch sau stil mesager).

Hainele din in

Dintre toate materialele textile, inul este clar în topul celor care invocă cel mai puternic aerul de vacanță la plajă. Nu păstra piesele din in numai pentru zilele petrecute la mare – o rochie simplă, scurtă sau maxi, este perfect potrivită pentru contextele casual de zi cu zi, iar una cu inserții din dantelă și, eventual, detalii din franjuri, este perfectă pentru un date.

Brățările pentru gleznă

Brățările pentru glezne evocă aerul anilor 2000, iar vara trecută au căpătat o explozie neașteptată de popularitate pe care o mențin și anul acesta. Alege un model (sau un set) din scoici sau mărgele colorate și asortează-l(e) cu sandale flat, cu pantofi cu kitten heel sau cu slippers. Arată perfect alături de o rochie cu print multicolor, dar și alături de un outfit monocrom.

Accesoriile cu detalii din bambus

Accesoriile cu detalii din lemn de bambus sunt perfecte pentru a fi asortate unui outfit pe care vrei să îl îndulcești cu un vibe tropical. De pildă, poartă o geantă cu mâner din bambus în tandem cu o rochie mini din in sau alături de o pereche de pantaloni scurți din lână ultra subțire.

Rochiile cu print floral alături de cizme cowboy

Una dintre rețetele clasice pentru un look de festival este o rochie cu print floral purtată alături de o pereche de cizme western. Pentru a adapta această idee astfel încât să fie perfect potrivită și pentru viața de zi cu zi în oraș, alege un model ușor mai sobru de rochie decât siluetele fluide specifice festivalurilor și finisează look-ul cu o geantă structurată.

Look-urile all white

All white nu numai că invocă un aer clasic de vară, ci este și o opțiune mereu stylish. Cu toate că ar putea părea dificil de purtat, un outfit compus din cap până-n picioare din piese albe nu este deloc greu de abordat – iată aici câteva idei legat de cum poți alcătui look-uri all white (inclusiv tips & tricks despre cum să porți rochii albe fără să arăți precum o mireasă).

Bijuteriile cu aer tropical

O bijuterie cu detalii ce duc cu gândul la vacanțe pe insule tropicale este unul dintre cele mai simple moduri de a insufla până și celei mai basic ținute un aer exotic. Optează pentru o pereche de cercei maxi, un lanț cu pandantiv sau un inel supradimensionat, cu forme inspirate de flora sau fauna tropicală și culori vibrante.

Foto: Imax Tree

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.