8 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Victoria’s Secret Show 2017

By  | 

Victoria’s Secret 2017 a avut loc în Shanghai în această săptămană cu evenimente cât mai speciale și invitați cât mai nișați. Fiecare secret al lui Victoria a mers pe catwalk, cu excepția modelelor însărcinate precum Behati Prinsloo, iar artiștii care au surprins publicul au fost Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. și Jane Zhang.

Sursă: Instagram

 

Candice Swanepoel a deschis show-ul

După ce a dat naștere fiului său, Anacan, acum, Candice Swanepoel s-a întors la Victoria’s Secret. Modelul a deschis spectacolul purtând un aspect pliabil creat de Olivier Rousteing de la Balmain, complet cu aripi de pene negre și roșii și o curea îndoită.

Sursă: Instagram

 

Spectacolul a fost împărțit  în 6 secțiuni

Ca întotdeauna, spectacolul VS a fost împărțit în secțiuni tematice. Anul acesta, brandul a fost deschis cu grupul “Punk Angel“, prezentat de Balmain, urmat de o secțiune “Goddesses“, care a vizat modele care canalizau zeități greco-romane cu ornamente și coroane de aur. Secțiunea VS Pink a fost numită “Națiune Milenară” și a fost urmată de grupul colorat “Winter’s Tale“. Colecția “Îngerul Porțelan” a reflectat designul albastru și alb al vasei dinastiei Ming, iar spectacolul a fost închis cu o secțiune multiculturală “Îngerii Nomici“, care a atins tradițiile din culturile din întreaga lume.

Sursă: Instagram

Balmain a debutat cu modelele sale de haine exclusiviste

Directorul creativ, Olivier Rousteing, a canalizat un spirit rocker, prezentând ansambluri împodobite, carouri și înfrumusețate purtate cu lenjeria Victoria’s Secret x Balmain, care va fi disponibilă în magazinele VS în această săptămână.

Sursă: Instagram

 

Karlie Kloss a revenit

După o pauză de trei ani, Karlie Kloss a revenit astăzi la Victoria’ s Secret Show. Cu părul blond, Kloss a mers în două secțiuni ale spectacolului, “Punk Angels” și “Winter’s Tale“, transformându-se într-o capră roșie de tartan și o jachetă argintie cu aripi de flori albastre.

Sursă: Instagram

 

Ultima apariție Alessandra Ambrosio?

Zvonurile spun că Alessandra Ambrosio se va retrage din show în acest an. Modelul veteran, care a mers în ’17 spectacole consecutive ale lui Victoria’s Secret, a făcut două treceri de în acest an, îmbrăcată într-un costum de punk de Balmain și un look “Nomadic Angels“, care conținea aripi enorme cu pene. În timpul plimbării ultimei sale aparitii, ea a trimis un mare sărut audienței, un gest pe care unii l-au interpretat ca “la revedere”.

Sursă: Instagram

 

Harry Styles a optat pentru costumul monocrom

A purtat două costume monocrome pentru performanța sa de la VS Fashion Show. Primul a fost un costum negru dublu-breaslu Gucci din catifea. Apoi, într-un costum de mentă de la Givenchy, de către Clare Waight Keller, cu o cămașă potrivită.

Sursă: Instagram

 

Secțiunea roz are mai mult atletism

Însoțită de starul pop-chinez Jane Zhang și o cabală de dansatori de rezervă, modelele Pink s-au strecurat în niște jachete puffer mici și au urmărit pantalonii în culori vii – nu doar roz! Pentru al doilea an consecutiv, Grace Elizabeth a deschis acea secțiune, de data aceasta purtând o scrisoare gonflabilă P ca pe un rucsac.

Sursă: Instagram

 

Lais Ribeiro a șocat în sutienul Fantasy Bra

Unde altundeva mai există o frunză de aur și un safir-împodobit Fantasy Bra, decât în secțiunea “Zeițe”?

Sursă: Instagram

 

Sursă: VOGUE

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *