8 accesorii care vor defini toamna lui 2017

Blană, pălării retro sau curelele foarte late. Iată trei dintre accesoriile despre care trebuie să înveți mai multe.

Probabil că nu e anotimpul tău preferat, și asta pentru că ploaia sau vântul îți limitează opțiunile vestimentare. Însă, dacă te împrietenești cu anumite texturi și accesorii, poți transforma acest anotimp într-unul la fel de plăcut și distractiv precum… să spunem primăvara. Nu ne hazardăm să menționăm vara.Iată care sunt accesoriile pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă:

  • IQOS-ul

IQOS-ul ar trebui să se regăsească în geanta tuturor fashionistelor, în această toamnă. Este accesoriul care a revoluționat industria tutunului în primăvară, atunci când a fost lansat. Iar acum este mai necesar ca niciodată. Cum temperaturile au scăzut, este incomod să stai în stradă pentru a termina tremurând o țigară clasică. Ca să nu mai vorbim că fumul rămâne impregnat în blănuri și pălării, foarte la modă în acest anotimp. Renunță așadar la fumatul clasic și adoptă acest dispozitiv revoluționar, care te va ajuta să te bucuri de gustul tutunului clasic fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros.

  • Blana inspirată din ținutele vintage

Blana continuă să fie prezentă pe podiumuri, iar asta nu poate decât să ne bucure, mai ales acum că toamna și-a intrat deplin în drepturi. Nu te mira dacă magazinele din oraş vor fi invadate de geci sau chiar accesorii din blană.

  • Cizmele metalizate

Case de modă celebre precum Chanel sau Saint Laurent mută în această toamnă materialele metalizate pe cizme. Iar vedete precum Rihanna le ajută să popularizeze această tendință.

  • Noul iPhone

Nu putem vorbi despre modă și accesorii fără să pomenim de noul iPhone lansat recent de cei de la Apple. A devenit la fel de indispensabil precum o geantă. Toamna aceasta vine în trei variante noi: iPhone 8, 8 Plus și varianta de super-lux iPhone X – cu un preț fabulos de 999 de dolari în SUA. Nu vrem să ne gândim la ce prețuri va ajunge la noi.

  • Pălăriile retro

Te-ai săturat de căciuli? Nu ți se mai par sexy deloc? Îți strică coafura? Nicio problemă! Rezolvarea vine chiar în această doamnă de la Marc Jacobs sau de la Maison Margiela. Propunerea lor este să purtăm din nou pălării. De data aceasta la modă ar fi cele retro sau chiar cele din blană, așa că dă fuga până acasă și vezi ce găsești în dulapul mamei.

  • Gulerele inspirate din moda Londrei victoriene

Dacă până acum designerii le-au încurajat pe femei să arate cât mai mult, prin decolteuri îndrăznețe sau materiale transparente, care lăsau cam totul la vedere, moda din această toamnă le dictează să închidă nasturii până sus și să adauge și un guler victorian. Le știi, cu siguranță. Sunt acele gulere înalte, cu volane. Ei bine, în acest anotimp John Galliano sau Kenzo s-au întors în timp pentru a ne propune delicatețe și eleganță clasică în alegerea ținutelor.

  • Nasturii

Nasturii vor fi folosiți în această toamnă nu numai în scop funcțional. Asta după ce nume mari din domeniu, precum Rosie Assoulin sau Sies Marjan au început să-i monteze pe haine strict în scop decorativ. Vorbim aici inclusiv de pantaloni sau fuste, care vor avea, pe lângă nasturi, și perle decorative cusute pe partea din fața.

  • Curelele foarte late

Un pont care vine direct de la giganții din domeniu: toamna lui 2017 va fi definită de curele foarte late. Le-am văzut la prezentările celor mai mari case de modă din lume, de la Prada, la Michael Kors sau Luis Vuitton.

Și nu se combină cu succes doar la blugi. Le poți purta la fel de bine în talie, pentru a da o nota speciala trenciurilor, paltoanelor sau puloverelor supradimensionate.

Crezi că ți se potrivește moda din această toamnă? Dar gadgeturile nou lansate? Care este accesoriul tău preferat, cel fără de care nu ieși pe ușă dimineața?

 

Sursă foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat împreună cu IQOS

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.