7 elemente vestimentare care te vor face să treci lejer și cu mare stil prin această vară

Și tu poți să pășești prin această vară cu multă lejeritate și eleganță. Trebuie doar să știi care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie și care sunt cele la care poți renunța cu zâmbetul pe buze.

Iată care sunt cele 7 elemente vestimentare de care ai nevoie în vara acestuin an pentru a-ți demonstra eleganța și rafinamentul vestimentar:

Balerini din piele naturală

Balerinii sunt indispensabili în garderoba unei femei elegante, iar tu nu ești o excepție. Balerinii din piele naturală sunt, însă, cea mai bună soluție, doarece îi vei încălța dimineața și te vei simți foarte confortabil de-a lungul întregii zile, indiferent cât de mult ai de mers în ziua respectivă. În plus, vara este anotipul culorilor, iar noi te sfătuim să porți balerini în culori îndrăznețe și feminine, așa cum sunt acești balerini care se potrivesc oricărei ținute.

Un blazer

Nu subestima niciodată un blazer. Acesta este elementul vestimentar foarte versatil, care oferă ținutei un look clasic, șic și sexy în același timp, fără să devină niciodată demodat în rândul femeilor care chiar știu ce înseamnă arta vestimentară.

Skinny jeans

Mulți experți în vestimentație au susținut, de-a lungul timpului, că nu oricine poate purta o pereche de jeans skinny. Noi nu suntem de acord. Atunci când sunt purtați așa cum trebuie, o astfel de pereche de jeans devin elementul vestimentar de bază în zilele de vară, mai ales dacă sunt asociați cu o pereche de balerini care să devină punctul de atracție al ținutei prin culoarea lor îndrăzneață.

Blugi colorați

Blugii în culori puternice reprezintă instrumentul perfect pentru a fi mereu la modă, fără să te gândești niciodată la asta. Atunci când te trezești obosită dimineața și nu ai răbdare să faci slalom printre ținutele din dulap în căutarea combinației perfecte, alege blugii culorați și un blazer sau un cardigan. Te sigurăm că vei întoarce toate privirile.

Pantofi nude cu toc

Pantofii nude cu toc sunt pantofii care pot fi purtați la aproape orice ținută, inclusiv la blugi. Astfel de pantofi vin în completarea oricărui ton al pielii. Forma și dimensiunea tocului sunt irelevante. Culoarea este, de fapt, cea mai importantă.

O fustă creion

O fustă creion este una dintre piesele vestimentare care te vor face să te simți classy și sexy în același timp. O astfel de combinație este greu de abordat, deoarece sexy presupune, de cele mai multe ori, păstrarea unei linii vestimentare care lasă loc pentru imaginație. Alegerea fustei creion potrivite pentru tine poate fi, însă, cheia succesului atunci când vrei să ai un look de invidiat.

Un cardigan cu model floral

În această vară se poartă culorile aprinse și motivele florale, iar un cardigan cu nuanțe jucăușe nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Un astfelde element vestimentar se va transforma într-o adevărată operă de artă atunci când vei păși prin oraș și vei stârni admirația tuturor privitorilor.

Foto: shutterstock.com/Kiselev Andrey Valerevich

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.