6 ochelari de soare trendy pentru vara lui 2019

Pentru că vara este în toi, ești în căutarea celor mai cool piese vestimentare și a accesoriilor care să se asorteze, astfel încât să obții ținute mereu la modă. Dar cum rămâne cu alegerea perechilor de ochelari de soare? Aceștia nu doar că au rolul de a-ți proteja ochii de razele nocive ale soarelui, ci reprezintă accesorii care îți întregesc ținutele pe care le porți în fiecare zi.

În 2019, există numeroase modele de ochelari trendy, de la ochelarii de soare supradimensionați sau vintage, până la ochelarii sport, adoptați de către toate vedetele din zilele noastre. Află, din rândurile de mai jos, care sunt modelele de ochelari de soare care se poartă în această vară și cum ii poți asorta ușor și rapid.

Ochelari de soare fără rame

Primele perechi de ochelari pe care îi poți încerca pentru vara lui 2019 sunt cei fără rame, extrem de cool, care se potrivesc în special pentru ținutele elegante și feminine. Acest model de ochelari fără rame sunt cunoscuți încă din anii 2000, atunci când actrițele celebre de la Hollywood i-au purtat alături de cele mai frumoase rochii de gală. Astfel, poți alege să porți ochelari de soare fără rame, cu lentile colorate din plastic, care au revenit în tendințe. Modelele de ochelari fără ramă, care reinterpretează clasicul cat-eye, se potrivesc fețelor rotunde sau ovale, pe care le poți purta alături de ținute casual, dar și de ținute formale.

Ochelari de soare Ray Ban

Ochelarii pe care te poți baza în orice circumstanță, recomandați în special pentru sezonul estival, sunt celebrii ochelari de soare Ray Ban. Aceștia reprezintă un model trendy de ochelari, versatili, care sunt preferați atât de bărbați, cât și de femei, datorită ușurinței cu care pot fi asortați, pentru că se potrivesc cu aproape orice ținută și pentru orice fizionomie a feței. Poți găsi ochelari Ray Ban de la 249 de lei, pe care îi poți purta alături de outfituri cool și moderne, în concediul pe care l-ai pregătit deja.

Cele mai cunoscute modele de ochelari Ray Ban sunt cei Pilot, concepuți special pentru piloți, purtați de către actori și persoane publice. Acest stil este reprezentat de forma de lacrimă a lentilei și de cadrul liniar, extrem de popular, indiferent de vârstă. Un design nou al ochelarilor Ray Ban este reprezentat de modelul pătrat, utilizat în special de către bărbați, deoarece se potrivesc cu o fizionomie mai dură sau cu o față angulară, pătrată. Pentru fețele mai late, Ray Ban aduce în scenă și ochelarii cu formă dreptunghiulară, similari celor cu formă pătrată. Pentru persoanele care iubesc stilul retro sau au o față rotundă, se pot găsi și modele de ochelari Ray Ban cu lentile rotunde, care complimentează o fizionomie suavă și feminină.

Ochelari de soare supradimensionați

În acest sezon, ochelarii de soare cu forme supradimensionate sunt extrem de populari și apar în numeroase modele și culori, începând cu ochelarii sport, până la cei retro sau ovali, în variante moderne. Dacă ești o persoană care se îmbracă extravagant, ochelarii de soare supradimensionați reprezintă alegerea perfectă, deoarece îți pun și mai mult în evidență hainele pe care le porți. Totodată, chiar dacă ești adepta unor ținute clasice, în culori simple, ochelarii supradimensionați, în culori tari, pot scoate o ținută din monotonie. În afară de fețele mici și rotunde, ochelarii supradimensionați sunt recomandați pentru toate tipurile de fizionomie.

Ochelari de soare vintage, cu accente moderne

Chiar și în 2019, ochelarii de soare vintage sunt purtați de către pasionatele de modă, care îi integrează în cele mai cool ținute de zi. Modelele de ochelari vintage și retro vin însoțiți și de accente moderne, precum lanțurile, printurile sau ștrasurile, care sunt aplicate atent pe rame. Dacă alegi să porți ochelari de soare vintage, indiferent de anotimp, aceștia se potrivesc pentru orice ocazie și îți vor oferi un farmec aparte, care se încadrează în stilul anilor ‘80.

Ochelari de soare sport

Unele dintre cele mai cool modele de ochelari sunt cei sport, de tip scut, care au rol de protecție și rol estetic. În funcție de preferințe, poți găsi ochelari de soare sport delicați sau supradimensionați, care se poartă în special cu ținutele sport sau casual. Pe lângă modelele supradimensionate, ochelarii de soare sport se regăsesc și în forme plate sau cu accente futuriste, ideali pentru ținutele extravagante. Datorită protecției pe care ți-o oferă, aceste modele se pot purta și în anotimpul rece.

Ochelari de soare cu imprimeuri

Pentru momentele în care îți dorești să fii remarcată, poți să apelezi la achiziționarea perechilor de ochelari moderni, cu imprimeuri. Aceștia se găsesc în numeroase modele, cu imprimeuri unice, diverse și colorate, cu un aspect jucăuș. Poți purta în această vară ochelari de soare cu imprimeu cu buline, dungi sau pete de culoare, care se potrivesc cu cele mai moderne ținute ale acestui an.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai admirate perechi de ochelari pentru vara lui 2019, pe care îi poți accesoriza la ținutele tale de zi cu zi, pentru un look desăvârșit!

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.