5 tipuri de sutien must have

Cum ne alegem sutienul potrivit și care sunt cele 5 tipuri de sutien pe care orice femeie trebuie să le dețină?

Lumea modei nu se oprește doar la piesele de îmbrăcăminte, pantofi, genți și accesorii.Designerii consideră lenjeria intimă o piesă care nu trebuie neglijată din punct de vedere estetic, așadar lenjeria intimă a evoluat stilistic și trendurile în materie nu au încetat să apară.

De ce să alegi bustiere în locul sutienelor

Când vine vorba despre lenjerie intimă, piesa principală căreia trebuie să îi acordăm o atenție specială este sutienul.

De ce? Protejarea sânului este unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi avem în vedere atunci când alegem un sutien.

Trebuie să fim atente ca anatomia sânului să se potrivească perfect cu modelul de sutien ales, pentru maximum de confort. De asemenea, trebuie să avem mare grijă la măsura aleasă, pentru că și aceasta trebuie neapărat să fie în conformitate cu realitatea.

Dacă acești pași sunt respectați, alegerea sutienului este corect realizată și nu mai trebuie decât să alegi modelul preferat. Nici nu îți imaginezi cât de multe modele și tipuri de sutien s-au dezvoltat în ultimii ani!

Cum se curăță sutienele la mașina de spălat?

Liniile simple au fost înlocuite cu linii anatomice, potrivite pentru fiecare tip de sân, bumbacul a fost și el înlocuit cu dantelă, voal, mătase, satin, texturi care dau o notă distinsă pieselor de lenjerie intimă.

În materie de modele de sutiene dezvoltate de-a lungului timpului avem: sutienul cu dublu push up (sau maximizer), sutienul cu bretele detașabile, sutienul semi-cup, sutienul full-cup, sutienul cu/fără sârmă, sutienul minimizer (este creat cu o cupă extra-large pentru femeile cu sânii mari, care doresc să își reducă din mărimea bustului), sutienul bralette sau balconette.

Iată cele mai în vogă cinci tipuri de sutien alese de majoritatea doamnelor și domnișoarelor:

Sutienul bralette

Sutien_SevenSins.ro_115,49lei

Sutienul bralette este un model preferat, deoarece acesta poate fi purtat atât la o ținută de seară, cât și la una de zi.

Fie că este ales cu sârmă sau fără, sutienul bralette este potrivit oricărei tipologii de sâni, cu mențiunea ca doamnele cu sânii mari să aleagă varianta cu sârmă pentru un plus de susținere.

Indiferent de nuanță, sutienul bralette este un tip de sutien care poate fi lăsat ușor la vedere, acesta fiind un accesoriu foarte sexy care poate fi purtat la cămăși și rochii din materiale fluide și ușor transparente.

Sutienul balconette

Sutien_SevenSins.ro_314,99lei

Sutienul balconette este ideal pentru ținutele decoltate, de seară, dar nu numai. Sutienul balconette cu efect push-up este recomandat doamnelor și domnișoarelor cu sâni mici sau medii. În schimb, femeile cu forme voluptoase sunt sfătuite să aleagă varianta fără bureți push up.

De asemenea, un alt detaliu eficient al sutienului tip balconette sunt bretelele detașabile. Sutienele balconette fără bretele sunt ideale pentru rochiile sau cămășile cu umeri goi, care la momentul actual sunt la mare căutare.

Sutienul maximizer

Sutien_SevenSins.ro_272,99lei

Sutienul cu efect maximizer (sau dublu push up) este un model ideal, evident, pentru doamnele și domnișoarele cu sânii mai mici care caută o metodă ajutătoare pentru un bust voluptos. Acest tip de sutien are rolul de a crea un efect vizual natural, unde sânii par mai plini și voluptoși.

Acest efect se realizează cu tehnica dublului push up, adică interiorul sutienului este creat cu burete, plus săculeți de silicon detașabili. Acest tip de sutien este ideal pentru ținute cu decolteu generos și este de preferat ca această ținută să fie purtată seara.

Sutienul minimizer

Sutien_SevenSins.ro_188,99lei

Sutienul cu efect minimizer este o tehnologie super apreciată de femeile cu un bust prea voluptos care doresc să reducă din volumul sânilor. Cupa extra-large, care acoperă perfect anatomia sânului este ideală atunci când dorești să maschezi ușor mărimea sânilor. Acest tip de sutien este ideal pentru ținutele foarte mulate, deoarece forma naturală a sutienului va crea un efect vizual atrăgător.

Sutien cu bretele detașabile

Sutien_SevenSins.ro_Pret 118,99lei

Sutienul cu bretele detașabile este un alt preferat al doamnelor și domnișoarelor. Extrem de util, în special pentru ținutele de vară, decoltate, acest sutien este un must have în garderoba oricui.

Renunță la bretelele inestetice din plastic (care se observă!) și alege un sutien cu bretele detașabile, care să se muleze perfect pe conformația sânilor tăi și care va oferi un efect de milioane sub o rochie sau o bluză cu umerii goi.

Dacă ești în căutare de un echilibru seducător între designul elegant al pieselor de lenjerie intimă clasică și texturile prețioase, care provoacă fantezia, găsești mai multe modele de sutiene aici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.