5 sfaturi pentru alegerea inelului de logodnă potrivit

Dacă ați pornit în căutarea inelului de logodnă perfect veți afla în curand că alegerea unui model din atâtea inele superbe este o chestiune destul de dificilă. Toate sunt frumoase și deosebite, seamănă foarte mult unele cu altele și, totuși, sunt atât de diferite între ele.

Nu vă speriați! În continuare aveți o listă scurtă de 5 sfaturi care vă vor ajuta să alegeți un model pe placul iubitei.

Sfatul nr. 1: Stabiliți un buget!

Veți fi uimiți să decoperiți cât de mult pot varia prețurile la aceste bijuterii în funcție de metalul din care sunt făcute și de pietrele prețioase. De aceea, înainte de începe căutările ar fi bine să vă stabiliți un buget pentru a ști un preț maxim pentru inel.

Acest lucru vă va restrânge căutare printre numeroasele modele de inele de logodnă și vă va scuti de vizionarea unor produse care nu se încadrează în buget.

Sfatul nr. 2: Aflați ce modele de inele logodnă sunt în trend!

Pentru orice femeie moda este foarte importantă, mai ales în privința accesoriilor. Ce se poartă în anul logodnei este, așadar, un element de care trebuie să țineți cont neaparat.

Verificați la bijuterii ce modele sunt în vogă anul acesta și cereți recomandări consilierilor de vânzări ai magazinului online de la care vă hotărâți să cumpărați inelul. De ajutor ar fi să observați stilul partenerei și preferințele în cazul altor bijuterii pe care deja le poartă.

O altă variantă ar fi să optați pentru inele de logodnă clasice, care, indiferent de trenduri, nu se demodează niciodată. Un inel de logodnă cu diamant rotund va avea aceeași eleganță aparte și acum, și peste 20 de ani.

Sfatul nr. 3: Alegeți materialul din care va fi confecționat!

Un alt aspect în privința căruia vă puteți hotărî înainte de a porni în căutarea propriu-zisă a inelului pentru iubită este materialul din care acesta să fie confecționat.

Puteți alege un inel din aur galben, roz sau alb sau un inel de logodnă din platină. De asemenea, piatra prețioasă poate fi diamant, rubin, smarald etc.

Sfatul nr. 4: Alegeți o piatră recunoscută pentru caracteristicile sale!

Există mai multe aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere când vine vorba de bijuterii. Inelele cu diamant, de exemplu, cu cât au piatra mai clară cu atât și prețul lor crește.

Astfel, modelele inele logodnă cu diamant care au claritate foarte mare sunt încadrate în clasele D, E si F ”exceptional fine”, prețurile fiind pe măsura. Cele mai populare sunt cele din clasele G și H, clasele ”fine white”. Aspectul diamantului depinde foarte mult și de tăietură și de suportul pe care este montat, de aceea este bine să alegeți inelul de la un magazin cu produse de calitate superioară.

Sfatul nr. 5: Căutați prin magazinele online!

Cumpărăturile online oferă foarte multe avantaje. Puteți compara ofertele și puteți viziona modele inele de logodnă nenumărate într-un timp foarte scurt, cu doar câteva clickuri. Ați avea nevoie de zile întregi prin magazinele fizice și plimbări nenumărate dacă ați opta să alegeți inelul dintr-o bijuterie clasică.

Online, totul este mult mai simplu. În plus, dacă vă faceți probleme legate de mărime inele logodnă, trebuie să știți că puteți returna produsele dacă nu se potrivesc. Cu ajutorul internetului puteți cumpăra inelul pentru marele moment stând acasă pe canapea sau la birou, fără să alergați de la un magazin la altul.

E-ring: paradisul inelelor de logodnă

Cum ați citit deja, este important să cumpărați bijuteria de la un producător care să vă ofere garanția calității și produse atent create. Bijuteriile sunt accesorii delicate, care trebuie lucrate cu grijă și pasiune. E-ring își surprinde clienții prin modele deosebite, potrivite pentru toate exigențele, oferind suportul necesar pentru luarea celei mai potrivite decizii.

În cei 12 ani de experineță, bijutierii E-Ring au creat peste 10000 inele de logodnă cu designuri spectaculoase, menite să strălucească pe mâinile celor ce le vor purta cu drag.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.