5 semne ca esti o tipa stilata

În primul rând, mama ta nu este tocmai o fană a hainelor tale – fie le urăşte, fie pur şi simplu nu le înţelege. Nu multe fete se pot lăuda cu mame foarte deschise la minte, care le lasă să experimenteze şi nu le critică. Poate că în adolescenţă avea dreptate când se lua de tine (aruncă o privire peste fotografii vechi cu tine şi cel mai probabil te vei simţi ruşinată de stilul tău… deloc cool), însă acum stilul tău a evoluat şi este mult mai rafinat.

5 obiceiuri ale femeilor cu stilCând vezi o piesă de îmbrăcăminte, îţi vin imediat în minte 3 moduri de a o purta. Orice fashionistă adevărată şti că nu are rost să arunce banii pe o haină care nu este versatilă.

De asemenea, îţi cumperi hainele după placul tău, nu după cum dictează moda. Nici regulile nu te interesează. Ştii ce îţi place şi te avantajează, deci nu vei lăsa pe nimeni să îţi spună cum „ar trebui”să te îmbraci. Şi, în fond, de ce ai face-o? Doar primeşti atât de multe complimente pentru stilul tău.

Cum sa-ti organizezi geanta: ce sa porti mereu la tine

Ţi se întâmplă des ca lumea să te întrebe de unde ţi-ai cumpărat o anumită piesă vestimentară sau un accesoriu… şi de obicei răspunsul tău este şocant: nu e vorba de firme scumpe, ci de magazine obişnuite din mall-uri sau chiar magazine second hand. Secretul tău este că ştii ce anume vrei, ştii unde să cauţi şi ştii cum să asortezi.

În plus, prietenele îţi cer mereu sfatul atunci când merg la shopping. Fie că te cheamă cu ele sau fac poze în cabina de probă şi ţi le trimit pentru a-ţi afla părerea, tu eşti cea care le vine mereu în ajutor.

Tu ce alte lucruri ai mai adăuga pe această listă?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.