5 pietre semiprețioase care înfrumusețează brățările din argint

Bijuteriile cu pietre semiprețioase reprezintă accesoriile perfecte pentru o femeie, frumusețea lor putând fi observată cu ușurință. Semnificațiile, efectele terapeutice, ținutele sofisticate la care pot fi asortate și diversitatea paletei de culor sunt factori care definesc o bijuterie frumoasă și rafinată.

Ori de câte ori alegi să porți o bijuterie, începi prin a te gândi cum să o asortezi corect, astfel încât cei din jur să o remarce. Acest lucru este valabil atât în cazul unei perechi de cercei statement, cât și a celor mai frumoase modele de brățări din argint pentru femei, menite să accesorizeze o ținută casual. Important este să alegi ceea ce te reprezintă, o bijuterie care să îți pună ținuta în valoare.

Iată cum poți face acest lucru!

Onixul

Această piatră semiprețioasă este cunoscută și populară în rândul bijutierilor și a femeilor care dețin adevărate colecții de bijuterii unicat. Se spune despre aceasta că are capacitatea de a ne proteja de energiile negative.

Demult, în zona Persiei, onixul era o piatră purtată frecvent de femeile care se temeau să nu devină victima unui deochi.  Onixul îndepărtează emoțiile negative și ajută persoanele care îl poartă să obțină echilibrul interior. Acesta înfrumusețează bijuteriile din argint, asocierea sa cu acest metal pur nefiind întâmplătoare.

Cornalina (carneolul)

Aceasta este o agată spectaculoasă, ce are culoarea roșie. Nu putem observa o bijuterie care are încrustată pietre de cornalină fără a fi pe deplin încântați de frumusețea sa. Aceasta este o piatră a curajului, ce oferă energie și optimism persoanei care o poartă.

Cornalina a fost purtată timp de mii de ani, de majoritatea popoarelor care cred cu tărie în puterea vindecătoare a pietrelor, precum tibetanii sau egiptenii. Conform legendelor, în mormântul lui Tutankhamon, au fost găsite numeroase pietre de cornalină, de diferite dimensiuni, iar acest lucru se explică prin dorința urmașilor săi de a asigura protecția sufletului celui plecat în lumea de dincolo. Carneolul este piatra de foc, care ne apără de rele, dar și cea care oferă un plus de rafinament unei bijuterii din argint.

Lapis lazuli

Lapis lazuli este cunoscută ca fiind piatra cerului, o piatră semiprețioasă spectaculoasă, de culoare albastră.  Fiind o piatră sacră, martora divinității, culoarea zeilor, lapis lazuli poate fi încrustată pe o bijuterie din argint pentru a o transforma într-un accesoriu unicat, care nu va trece neremarcat.

Turcoazul

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute pietre semiprețioase, având o nuanță bleu pronunțată.  Aceasta sporește valoarea bijuteriilor, hainelor sau a obiectelor pentru înfrumusețarea cărora este utilizată. Turcoazul este și piatra care simbolizează victoria, cerul, fericirea și însemnătatea vieții. Se spune că aceasta este piatra destinată celor din zodia Săgetător.

Piatra lunii

Iată o piatră cu o denumire aparte, având un luciu alb-albăstrui, descoperită acum mai bine de două mii de ani de romani. Piatra Lunii era folosită îndeosebi pentru încrustarea bijuteriilor din argint, cu numeroase semnificații pentru cei îndrăgostiți. Se spune că, ori de câte ori este lună plină, Piatra lunii le oferă celor ce se iubesc șansa de a-și descoperi viitorul.

Piatra Lunii te ajută să îți menții liniștea, să meditezi și să afli scopul pentru care te afli aici pe Pământ. De asemenea, aceasta reușește să înnobileze aproape orice bijuterie din argint, oferindu-i mai multă lumină.

Așadar, iubești bijuteriile din argint? Alege o astfel de piatră semiprețioasă și mai mult ca sigur vei fi protejată de lucrurile rele ce ți se pot întâmpla, îți vei găsi liniștea mult mai ușor și te vei bucura de un accesoriu unicat, pus în valoare de aceasta.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Metaphora Bijoux

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.