5 obiceiuri ale femeilor cu stil

 

Oricine are bani şi puţin timp pentru cumpărături poate ajunge să fie la modă peste noapte, însă nu doar de asta este nevoie pentru a deveni o femeie cu stil. Sigur, să ajungi acasă cu o garderobă nouă îţi va creşte încrederea în tine, dar nu îmbrăcămintea şi accesoriile te transformă într-o femeie cu stil.

Din păcate, multe femei cad în plasă: îşi cumpără cele mai la modă haine, însă după câteva luni realizează că nu mai au ce să facă cu ele, astfel încât se simt nevoite să dea încă o raită prin magazine, chiar dacă asta înseamnă să rămână fără bani pentru chirie.

Pentru a te ajuta să devii o femeie cu stil, COSMO ţi-a pregătit o listă cu obiceiuri pe care şi tu ar trebui să le urmezi.

Nu copia tot ce vezi

Dacă pierzi câteva ore pe bloguri de modă sau pe Pinterest, vei găsi numeroase ţinute superbe care te-ar avantaja şi pe tine. Fie că sunt scumpe sau au preţuri decente, cel mai probabil vei găsi hainele şi accesoriile respective dacă îţi ocupi ceva timp cu plimbatul prin magazine.

Din păcate, dacă acele femei pe care le apreciezi arată bine cu acele ţinute, nu înseamnă că şi tu vei avea stil îmbrăcându-te identic.

Nu îţi fie teamă de anumite magazine

Atâta timp cât nu eşti Paris Hilton sau Kim Kardashian, nu are rost să strâmbi din nas la magazine ce nu vând haine de firmă. O femeie cu stil nu este snoabă şi intră fără nicio jenă chiar şi în magazine second hand. 

Dacă nu ai făcut-o până acum, nu ai idee ce pierzi! În afară de preţurile mici (poţi găsi haine în stare excelentă chiar şi la 20 lei), în unele second hand-uri găseşti şi piese vintage de firmă. În plus, nu lăsa numele să te inducă în eroare: multe magazine de acest gen au la vânzare produse noi, nepurtate. Ţine minte, nu eticheta te face o femeie cu stil.

Nu este nevoie să fii la modă

Să ai stil nu înseamnă neapărat să ai cele mai la modă ţinute. Doar ştii ce spunea Yves Saint Laurent: „Moda trece, stilul este etern.”

Nu te îmbrăca doar pentru a fi stilată

Înainte de blogurile de modă şi înainte ca Săptămâna Modei să devină o competiţie pentru cine are cele mai cool şi la modă haine, femeile se îmbrăcau pentru ele însele, aşa cum le plăcea, cu haine potrivite stilului lor de viaţă, cu ce li se potrivea.

Tu porţi hainele, nu ele pe tine

O femeie cu stil îşi cumpără doar haine care îi plac cu adevărat, care îi pun în valoare calităţile şi îi ascund defectele, haine în care se simte bine, în largul ei. Poate că acea rochiţă scurtă arată superb cu noii tăi pantofi cu platformă de 15 cm, dar dacă nu te simţi confortabil aşa, nu ai nicio şansă să devii o femeie cu stil.

Tu te consideri o femeie cu stil? Ai aceste obiceiuri?

1 comentariu
  1. Ma consider o femeie cu stil si am incercat la inceput sa imi cumpar haine scumpe crezand ca ma vor face sa simt altfel, si asa cum ai mentionat in articol, dupa cateva luni am constatat ca nu mai am ce sa fac cu ele. Si m-am reorientat, am inceput sa caut articole care sa se potriveasca stilului meu chiar daca nu erau scumpe, mi-am luat si de la SH si nu imi e rusine sa spuna asta, desi multa lume considera SH-ul ceva… fara stil. Eu personal am descoperi articolele mult mai ok la SH decat intr-un magazin din Mall.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.