5 motive sa cumperi bijuterii vintage

Ţinuta perfectă nu este alcătuită doar dintr-o rochie care să te avantajeze, pantofi deosebiţi şi o geantă superbă, ci şi din bijuterii, fie că vorbim despre cercei, coliere sau brăţări. Un astfel de accesoriu îţi poate schimba look-ul şi te poate scoate din anonimat – dacă alegi bijiteriile potrivite, bineînţeles.

Foarte multe persoane aleg să îşi completeze ţinuta perfectă cu o bijuterie vintage. Dacă până acum nu ai achiziţionat nicio bijuterie de acest gen, avem câteva argumente care te vor convinge să o faci!În primul rând, bijuteriile vintage au un design unic, deci nu va trebui să îţi faci griji că alte zeci de femei cu care te vei întâlni la petreceri vor purta acelaşi colier ca şi tine. Acest lucru nu îţi va mai aduce banalele complimente de genul „Ce inel frumos porţi” (deşi sunt întotdeauna binevenite), ci lumea din jur va fi mult mai impresionată.

Cum ingrijesti imbracamintea vintage

Apoi, bijuteriile vintage au o calitate superioară. La fel ca în cazul multor alte produse din zilele noastre, cantitatea vândută este mai importantă decât calitatea. Însă bijuteriile vintage sunt confecţionate din materiale mai bune şi de regulă au fost create cu atenţie şi interes, nu au ieşit pe bandă rulantă.

De asemenea, au trecut testul timpului, atât din punctul de vedere al calităţii despre care tocmai am vorbit, cât şi din punctul de vedere al design-ului. Trendurile vin şi se duc, dar cumpărând o bijuterie vintage o vei putea purta şi acum, şi sezonul următor, şi peste 5 ani.

Cum cumperi haine vintage

Să nu uităm nici de povestea din spatele bijuteriei. Ai un sentiment mai plăcut atunci când porţi un inel care i-a aparţinut unei persoane interesante, decât când porţi unul pe care l-ai cumpărat ieri dintr-un magazin. Iar dacă vânzătorul nu ştie exact de unde provine bijuteria, misterul său de va atrage şi îţi poţi imagina tot felul de poveşti despre cel sau cea care a purtat-o înaintea ta.

Nu în ultimul rând, bijuteriile vintage nu sunt greu de găsit. Multe persoane cred că ar pierde prea mult timp găsind una pe placul lor, însă săptămânal au loc târguri de haine şi accesorii, le găseşti la diferiţi vânzători de pe internet sau, mai simplu, le poţi lua chiar de la bunica ta – este foarte posibil să aibă vreo brăţară superbă primită de la străbunica sa când era doar o copilă.

Ce spui, te-am convins să îţi cumperi şi tu măcar o bijuterie vintage?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.