5 manichiuri vesele, de asortat cu 5 ochelari de soare cool

Avem pentru tine cinci idei simpatice de a asorta doua detalii mici, dar care au un efect major asupra imaginii de ansamblu a look-ului tău – manichiura și… ochelarii de soare.

Nu te limita numai la modele de ochelari de soare create special pentru femei. Dă o tură și pe la standul cu ochelari de soare pentru bărbați, căci ai să găsești rame care se potrivesc și pentru tine. Un sfat valabil, de altfel, și în cazul hainelor, după cum spuneam aici.O pereche de rame de baga cu formă rotunjită avantajează cam orice tip de fizionomie, și, pe deasupra, nu se vor demoda niciodată.

De purtat alături de: un lac de unghii nude, în ton cu vibe-ul relaxat și necomplicat al ochelarilor cu rame de baga.

Lac de unghii Sephora Collection, nuanța Peach Blossom, 19 lei – aici, ochelari de soare Mango Man, 39,90 lei – aici

Ramele stil cat eye, alungite spre colțuri, care dau un aer ultrafeminin oricărei fizionomii, nu au ieșit vreodată din modă, fiind un model clasic, dar acum, mai mult decât oricând, sunt în tendințe și sunt reinventate în fel și fel de iterări, de la versiuni imitând perfect modelele retro și până la variante cu proporții exagerate.

Noi îți propunem un model într-o nuanță exuberantă de galben solar, cu lentile-oglindă.

De purtat alături de: un lac de unghii într-o nuanță tot pe atât de veselă – oranj electric. Opțional, pentru un look de party memorabil (chiar dacă nu foarte practic), aplică pe degete sclipici pe care îl fixezi pe piele cu ajutorul unui strop de adeziv pentru gene false.

Lac de unghii H&M, nuanța Orangeade, 13,90 lei – aici, ochelari de soare Stradivarius, 49,90 lei – aici

Ochelarii de dimensiuni minuscule, în stilul celor care se purtau în anii ’90, sunt deja peste tot vara aceasta, dar asta nu înseamnă că sunt singurul model de ochelari fashionable. În tendințe sunt și ochelarii XXL cu rame pătrate și lentile cât mai fumurii.

De purtat alături de: un lac roșu aprins, aplicat pe unghii scurte, mixul perfect dintre feminitate și un aer necomplicat, relaxat, ușor masculin.

Lac de unghii OPI, nuanța No Stopping Me, 60 lei – aici, ochelari de soare Uterque, 389 lei – aici

Nu lăsa vara să treacă fără să porți o pereche de ochelari de soare cu lentile colorate transparente. Ne plac mult cei de mai jos, cu lentile roz și rame ușor geeky, din metal negru. Nu protejează atât de mult de soare precum o pereche cu lentile fumurii, dar efectul este unul foarte cool.

De purtat alături de: unghii albe, colorate cu un lac de unghii într-o nuanță cremoasă de alb, undeva între mat și lucios.

Lac de unghii Douglas, nuanța White Canvas, 9 lei – aici, ochelari de soare Pull & Bear, 49,90 lei – aici

O manichiură ultra girly & flirty este echilibrată perfect de un detaliu edgy, cum ar fi această pereche de ochelari de soare cu aer futurist. Forma rotundă avantejează în mod special fețele ovale sau pe cele cu maxilar mai proeminent.

De purtat alături de: o manichiură într-o nuanță veselă de roz fuchsia, cu textură mată. Dacă nu găsești nuanța dorită de lac de unghii în varianta mată, poți opta pentru varianta lucioasă peste care aplici un lac matifiant, precum cel de aici.

Lac de unghii Essie, nuanța The Fuchsia Is Bright,9 dolari – aici, ochelari de soare Prada, 128 euro – aici

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.