5 lucruri esentiale in garderoba ta de primavara

În magazine au apărut deja de multă vreme noile colecţii, însă nu trebuie să te grăbeşti să îţi achiziţionezi noile piese statement, căci ai de analizat trendurile şi să le adaptezi gusturilor tale.

 

Culori pastel sau neon. Care este alegerea ta? Poţi să adopţi stilul color blocking în care animezi un look cuminte, pastelat, cu un accesoriu în culori neon. Nu exagera cu o ţinută prea stridentă, nu vrei să îţi orbeşti colegii.

Cowboy boots. În general orice fel de cizmulite îţi plac ţie sunt ok, dar hot sezonul acesta sunt cele de inspiraţie western, în combinaţii inedite. Poartă-le cu o rochiţă asimetrică şi o geată cu franjuri lungi pentru un plus de efect.

 

 

Cropped Pants. Acest gen de pantaloni ”tăiaţi” la nivelul gleznelor rezolvă o problemă majoră a fetelor scunde dar în acelaşi timp sunt extrem de plăcuţi şi confortabili. Asortează-i cu o pereche de pantofi cu toc sau cu balerini şi o bluză lejeră.

Blazer în culori aprinse. Orice ţinută iese din anonimat dacă porţi şi o piesă în culori aprinse. O ţinută all black arată mult mai bine dacă porţi un blazer roşu, sau…invers. 

 

 

Pantalonii scurţi. În zilele friguroase poartă-i cu dresuri groase sau cu model şi cizmuliţe, iar în restul timpului pe piciorul gol cu balerini. Acum, pantalonii scurţi sunt noua fustă şi îi poţi găsi din diferite materiale care să meargă perfect şi la birou dar şi în club.

Bluza de mătase. Cu imprimeuri simpatice sau în culori uni, această bluză nu trebuie să îţi lipsească din garderobă. Poţi să o asortezi cu pantaloni scurţi sau cu pantaloni evazaţi şi pantofi cu toc. Acum nu mai ai nevoie de o ocazie specială să porţi bluza de mătase.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.