5 fashion bloggers cool pe care sa le urmaresti

Ai nevoie de inspirație pentru ținutele de zi cu zi? Urmărește aceste 5 fashion bloggers și nu vei fi dezamăgită!

Nu oricine se naște cu talentul de a combina cu succes piese vestimentare – uneori avem nevoie de puțină inspirație. Din fericire, există numeroase bloggerițe care ne vin în ajutor, iar COSMO a pregătit pentru tine o listă cu 5 recomandări.Ești interesată de fashion, beauty, decorații și DIY? Blogul lui Emily Schuman (Cupcakes and Cashmere) este perfect pentru tine! Proaspăta mămică este mereu cu zâmbetul pe buze și are un stil tineresc, vesel, dar elegant. A publicat și o carte de lifestyle în urmă cu câțiva ani, bazată pe blogul său, unde vorbește despre descoperirea stilului personal, cum să planifici o petrecere, rețete de sezon, proiecte DIY sau tipsuri de frumusețe.

A photo posted by Emily Schuman (@emilyschuman) on

A photo posted by Emily Schuman (@emilyschuman) on

Cunoscută în special pentru canalul său de YouTube, Wendy Nguyen, în vârstă de 31 de ani, trăiește în Los Angeles și ne încântă privirea cu ținute dintre cele mai reușite. Are un stil casual, feminin, alegând deseori piese vestimentare destul de basic, am putea spune, deci oricine o poate lua ca inspirație. Bonus: poze cu pisici!

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Fashion meets glamour pe blogul Kristinei Bazan (Kayture), un model din Elveția în vârstă de 21 de ani. A lucrat cu nume mari precum Louis Vuitton, Hugo Boss sau Piaget, iar numărul fanilor săi de pe Facebook a depășit 1,1 milioane.

Când cele mai multe dintre noi aveam 15 ani, abia descopeream cum să combinăm două piese vestimentare pentru a arăta cât de cât decent. La vârsta aceea, Jane Aldridge (Sea of Shoes) s-a apucat de blogging, iar stilul ei tineresc, dar totodată classy i-a adus fani din întreaga lume. Obișnuiam să o urmăresc pe simpatica roșcată, să o admir și mă inspir din pozele sale și mă bucur să văd că blogul său încă se bucură de un mare succes.

A photo posted by Jane Aldridge (@seaofshoes) on

A photo posted by Jane Aldridge (@seaofshoes) on

Preferata mea din această listă este, însă, Stephanie Brown (faiiint), care, la fel ca mine, adoră negrul. Dacă și ție îți place să porți această culoare, cel mai probabil te-ai gândit de mult ori că ai un look plictisitor, dar Stephanie mi-a dovedit că poți arăta senzațional chiar dacă nu porți nimic colorat. Aruncă și tu o privire pe blogul ei! De asemenea, și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, how cool is that?

A photo posted by Stephanie Brown (@faiiint) on

A photo posted by Stephanie Brown (@faiiint) on

A photo posted by Stephanie Brown (@faiiint) on

Care dintre cele cinci bloggerițe este preferata ta? Tu ce bloguri de fashion urmărești?
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise