5 evenimente la care să porţi o rochie elegantă scurtă

Nu este niciun secret faptul că la fiecare eveniment, reprezentanţii sexelor frumoase îşi concentrează toată atenţia asupra frumuseţii şi a gustului rafinat, care este reprezentat de ţinută. De aceea pentru a petrece într-o atmosferă festivă este necesar să alegi o rochie fascinantă potrivită evenimentului, care poate fi o zi de naştere, o cununie civilă, un botez, o nuntă la mare sau o rochie pentru office party. Mai jos ţi-am pregătit o selecţie de rochii elegante scurte, în ton cu tendinţele actuale, recomandate pentru evenimentele importante.

În căutarea rochiei perfecte, ar trebui să acorzi o atenţie deosebită faptului că aceasta trebuie să fie foarte elegantă şi cu detalii expresive. O astfel de ţinută poate fi rochia scurtă seducătoare, cu lungimea deasupra genunchiului, design interesant și foarte elegantă. Poate că de aceea majoritatea doamnelor preferă această opţiune.Pentru fiecare eveniment există un anumit tip de rochie. Spre exemplu, pentru o zi de naştere ideală este rochia scurtă cu spatele gol, de preferat de culoare roşie, cusută din ţesătură moale, strălucitoare, simplă sau cu aplicaţii de blană, alegând monocromatica.

Rochia poate fi combinată cu o gamă largă de pantofi şi accesorizată cu o geanta plic elegantă, care poate fi în ton oarecum mai deschis sau mai întunecat, având un decor elegant.

Rochia pentru cununia civilă trebuie să fie unică şi să transforme visul în realitate. Acest lucru poate fi realizat doar îmbrăcând o rochie neagră din dantelă. Femeia în dantelă reprezintă un mister la care toţi bărbaţii visează. Şi ce poate fi mai ispititor decât o rochie din dantela neagră care să reprezinte simbolul feminităţii?

Pentru botez, cel mai potrivit este crearea stilului personal, punând accent pe eleganţă. Pentru că lila este o culoare destul de luminoasă şi de vizibilă, materialul rochiei ar trebui să fie din dantelă fină. Desigur poţi adăuga o culoare complementară alegând un pantof elegant, cu toc înalt şi foarte subţire.

Pentru o nuntă la mare, într-o atmosferă incredibilă de naturaleţe şi impresionat de frumuseţea peisajului, rochia preferată este de culoare neagră. Aceasta va crea o imagine de feminitate şi de eleganţa absolută. Tendinţa reală a sezonului este rochia scurtă din dantelă şi tafta fină, care creează linii fermecătoare, astfel încât ochilor admirativi ai bărbaţilor, le va veni greu să se despartă de tine.

Rochia bordo office party este cea mai populară printre femeile aspirante, care doresc să fie în centrul atenţiei. Această rochie nu este pentru toată lumea, pentru că o femeie într-o astfel de rochie strălucitoare este imposibil să nu fie observată, mai ales dacă este timidă. Cel mai adesea o astfel de rochie reprezintă cea mai bună opţiune pentru o petrecere corporatistă şi poate fi folosită şi la un cocktail.

Acest model va sublinia şoldurile subţiri, picioarele lungi şi sânii frumoşi, atrăgând atenţia prietenilor şi a colegilor.

 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.