5 chestii pe care le poti face numai vara

Profită din plin de activitățile și beneficiile pe care vara ți le oferă cu zâmbetul pe buze!

Nu te coafa! Lasă-ți părul răvășit, ca și cum abia te-ai fi ridicat din hamac. Coafurile wild sunt cele mai pe val vara – alege un coc lejer, în creștetul capului, cozi împletite neglijent sau plete sălbatice.

Renunță la mâncarea caldă și treci pe salate. Vei slăbi, vei suferi mai puțin de cald și vei savura gustul verii în legumele proaspete.

Cum sa fii stylish vara

Lenevește fără griji. Dacă în alte sezoane nu aveai scuze pentru contramandarea în ultimul moment a întâlnirilor cu prietenii, acum ai la îndemână pretextul perfect – căldura excesivă. Deci, dacă nu mai ai chef să te ridici de pe canapea și să te îndepărtezi de aerul condiționat, știi ce spui ca să scapi fără muștruluieli: ”Nu sunt eu de vină… Căldura m-a terminat!”.

În sfârșit, te poți îmbrăca super-lejer. Șalvarii și topurile croșetate sunt în trend, așa că ce mai aștepți?! Renunță pentru trei luni la blugi și tricouri.

Coafuri vara 2015: 5 coafuri sexy de purtat la festivaluri

Renunță la vin, dulciuri și bere și alege fructele de sezon pe post de delicatese și limonada sau smoothie-urile în loc de cocktail-uri. Abdomenul plat îți va mulțumi.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise