5 bloggerite plus size pe care sa le urmaresti

Ai nevoie de inspirație pentru „plus size fashion”? Urmărește aceste cinci bloggerițe grozave!

Revistele și blogurile sunt invadate de sfaturi de modă pentru tipe „normale”, deci, dacă te încadrezi în categoria „plus size”, probabil îți este puțin greu să îți construiești o garderobă chic. Dacă mai adăugăm și faptul că în cele mai multe magazine nu găsești și măsuri mai mari, cel mai probabil și tu ești puțin dezamăgită de stilul tău.

Din fericire, există o mulțime de femei „plus size” care reușesc să întoarcă capete pe stradă și nu din cauza corpului lor, ci pentru cum sunt îmbrăcate. În acest articol nu vom veni cu sfaturi pentru tine – exemplele sunt mai folositoare, așa că am selectat pentru tine cinci dintre cele mai bune bloguri „plus size” pe care să le urmărești.

Curvy Claudia este o tipă din Austria (traduce articolele și în engleză) cu un stil tinerest, vesel și colorat. Își alege cu grijă piesele vestimentare și accesoriile, iar look-ul său este „wow”!

April Review III

A photo posted by 🌸Claudia🌸 (@curvy_claudia) on

Franceta Johnson este studentă la design și are un stil relaxat, combinând cu succes piese simple, basic, dar care, combinate, o scot din anonimat. Are încredere în ea și nu îi este teamă să arate puțină piele în pozele postate, chiar dacă nu arată „perfect”, motiv pentru care am adăugat-o pe această listă de recomandări.

New Post | Layering Jackets A photo posted by — fj * (@francetajohnson) on

🎶 Better then you, better then her. Imma be on, anyway.

A photo posted by — fj * (@francetajohnson) on

Luciana Blumlein locuiește în Germania (traduce articolele și în engleză), iar pe blogul său găsești nu numai outfit-uri, ci și articole legate de frumusețe și make-up. Are un stil chic și feminin, nu se teme să combine culori și pattern-uri, iar după numai 5 minute pe blogul său vei învăța și tu să ai mai multă încredere în tine și să scapi de câteva complexe.

Gabi Fresh ne arată că putem fi stylish indiferent de măsura pe care o purtăm. Fie că preferi piese vestimentare basic, fie diferite pattern-uri și culori, cu siguranță te vei putea inspira din pozele postate de ea.

Latest blog post on gabifresh.com, more photos and outfit info there, link in bio 🎀💎 A photo posted by @gabifresh on

New post on gabifresh.com! Link in profile for all outfit details 😎 Photo by @sylviag_

A photo posted by @gabifresh on

Jay Miranda este o tânără mămică plus size cu un stil grozav, un adevărat model pentru femeile care nu se mai îngrijesc atât de mult după ce nasc un copil. Ea ne arată că poți fi stylish și când ești ocupată aproape non-stop cu familia, iar zâmbetul și încrederea sa îți vor face și ție ziua mai bună.

New holiday look on my blog has a princess feel. ❄️👸 jaymiranda.com #linkinbio

A photo posted by Jay Miranda (@pinklip) on

Aruncă și tu un ochi peste blogurile acestor tipe „plus size” și spune-ne care este preferata ta!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise