5 accesorii indispensabile prin utilitate dar care te pot scoate din anonimat prin estetică

Cu toate avem un checklist mental pe care îl facem înainte de a ieși pe ușă, pentru a ne asigura că avem cu noi toate accesoriile fără de care nu putem funcționa. Secretul este să îmbini utilul cu plăcutul sau, în cazul de față, cu esteticul. Iată care sunt cele mai chic accesorii utile:

  1. Smartphone-ul perfect pentru tine

Un telefon mobil nu mai e o simplă necesitate în ziua de azi, ci o extensie a ta. Telefonul poate fi un statement al personalitatii tale, așa că alegerea lui trebuie trecută prin niste filtre rigide. Primul pas este să analizezi atent cele mai populare telefoane mobile de pe piață și sa il alegi pe cel potrivit, în functie de câteva considerente.Ai nevoie de o camera performantă pentru selfie-uri perfecte si poze de vacanta saturate sau mai mult spațiu pentru muzică si aplicațiile de monitorizare a activității fizice? Te înțelegi mai bine cu Androidul, IOS-ul sau cu Microsoft? Și nu uita de intuiție. Cât de mult te atrage aspectul său? Trebuie să te îndrăgostești de viitorul telefon, îți va fi alături mai des ca un iubit.

  1. Un smartwatch de nădejde

De la apariția smartwatch-urilor, oamenii se împart în două categorii: cei care le consideră inutile și cei care le adoră. Realitatea este că smartwatchul câștigă din ce în ce mai mult teren, fiind capabil să facă aproape tot ceea ce face un telefon, în timp ce îți îmbracă elegant și comod încheietura. În plus, este cel mai mare ajutor pentru a te menține sănătoasă și fit: îți măsoară cu exactitate activitatea fizică din întreaga zi, îți amintește când să te hidratezi și ce cantitate de apă să consumi.

Smartwhatchul te mai poate scoate din situațiile dificile. Spre exemplu, dacă te rătăcești într-un oraș nou, activează-i funcția GPS. Sau dacă ai agenda plină, de plidă, folosește funcția reminder ca să ții pasul cu tot ceea ce ai de făcut, la momentul la care trebuie făcut.

Și pentru că, din ce în ce mai multă lume se lasă convinsă de ele, aceste gadget-uri au căpătat un aspect din ce în ce mai elegant, imitând excelent ceasul clasic. Urmărește mai jos cateva dintre cele mai chic smarwatchuri din 2017.

  1. Un portofel care încape în orice poșetă

Un portofel slim, care încape până și în cea mai mică poșetă este printre cele mai practice obiecte din listă. Și ai de unde alege. Poți opta pentru unul clasic, negru sau unul care să te binedispună prin explozia sa de culori. Aruncă o privire și către portofelele din materiale reciclate, care sunt la mare căutare acum datorită stilului unic al fiecărui portofel în parte și a calității eco pe care o promovează.

  1. Ochelari de soare care devin o extensie a personalitatii tale

Ochelarii ar trebui să fie un accesoriu nelipsit unei femei, indiferent de anotimp, întrucât funcția lor primară este aceea de a proteja ochii de razele ultraviolete. Calitatea lentilelor este, așadar, un detaliu esențial. Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să neglijezi aspectul estetic. Pentru un look perfect, ochelarii trebuie să se potrivească fizionomiei. Te avantajează lentilele mari sau subțiri? Ramele alingite sau dreptunghiulare? Poți consulta o astfel de gamă de ochelari de soare pentru a găsi perechea potrivită.

  1. O genta care să spună lumii ceva important despre tine

Acum că ai stabilit ce accesorii îți sunt necesare, ai nevoie și de o geantă care să le conțină pe toate. Orice femeie are cel puțin două – trei genți, însă una singură este cea de care nu te poți dezlipi. Așa sunt și gențile acestea, ideale pentru orice iubitoare de lectură, pe care le poți găsi pe diferite dimensiuni, mini, maxi sau backpack. Ceea ce face aceste genți unicate, este buzurarul din plastic, transparent, numai bun pentru a face cunoscută cartea ta preferată.

Acum că ai toate aceste acesorii, ești pregătită pentru orice situație și ai un look demn de invidiat.

 

Foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Arisis

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.